Семенівська селищна рада
Полтавська область, Кременчуцький район

У Семенівській громаді створено «Пункт  незламності»  за сприяння  Програми розвитку ООН в Україні в межах Програми ООН із відновлення  та розбудови  миру  за фінансової  підтримки Європейського Союзу

Дата: 09.02.2023 14:55
Кількість переглядів: 177

 

У Семенівській громаді по вул. Незалежності,  поряд з дитячим  майданчиком,  створено «Пункт  незламності»  за сприяння  Програми розвитку ООН в Україні в межах Програми ООН із відновлення  та розбудови  миру  за фінансової  підтримки Європейського Союзу

У Семенівській громаді, як і по всій Україні, працюють «Пункти незламності». Там  є  всі необхідні речі для того, щоб за відсутності опалення зігрітися, зарядити гаджети, випити гарячого чаю. Проте, пункти досі укомплектовують,  щоб громадянам  в них було максимально зручно.

Заступник селищного голови з питань діяльності виконавчих органів Юрій Стеценко,  розповідає: «Що в цьому «Пункті незламності» який розташований в центрі селища, є «буржуйка», вода, генератор, каремати, пальники та засоби особистої гігієни, інше..  Все це стане в нагоді відвідувачам  пункту. Робота пункту спрямована для внутрішньо переміщених осіб. Намагаємося все підтримувати  та тримати у належному стані. Ми активно співпрацюємо з  8 державним пожежно-рятувальним постом (смт.Семенівка) 2 державним пожежно-рятувальним загоном (м. Кременчук) Головного управління ДСНС України у Полтавській області та  Семенівським сектор поліцейської діяльності №1 ВП №1 КРУП ГУНП в Полтавській області».

Селищний голова  Людмила Милашевич особисто подякувала благодійникам за співпрацю. У ході зустрічі представники ООН разом із Людмилою Павлівною  оглянули та проінспектували  даний пункт.   Дякуємо партнерам за допомогу!

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора