Семенівська селищна рада
Полтавська область, Кременчуцький район

Графік засідань постійних комісій з питань двадцятої позачергової сесії

Дата: 28.02.2023 13:58
Кількість переглядів: 198

Фото без опису

Графік засідань  постійних комісій в рамках двадцятої  позачергової  сесії селищної ради восьмого скликання

 

01.03.2023, 15.00

Спільне засідання:

  • з питань планування бюджету, фінансів, податків,майна та соціально-економічного розвитку;
  • з питань освіти, культури, духовного відродження, сім’ї, молоді та спорту;
  • з питань охорони здоров'я, соціального розвитку, соціального захисту;
  • з питань регламенту, депутатської діяльності, етики, законності, правопорядку, боротьби зі злочинністю та запобігання корупції:

1.Про затвердження фінансового звіту за 2022 рік про виконання бюджету Семенівської селищної територіальної громади. 

2. Про затвердження залишків бюджетних коштів, які склалися на 01 січня 2023 року.

3.Про внесення змін до показників бюджету Семенівської селищної територіальної громади на 2023 рік.

4.Про  підсумки  виконання  Плану  соціально-економічного розвитку  Семенівської селищної територіальної громади  на  2022 рік.

5.Звіт селищного голови про роботу  Семенівської селищної ради та її виконавчого комітету за 2022 рік  

6.Звіт  про роботу відділу освіти, сім’ї, молоді та спорту Семенівської селищної ради за 2022 рік.

7. Звіт про роботу відділу культури та дозвілля Семенівської селищної ради за 2022 рік.

8. Про внесення змін до Регламенту Семенівської селищної ради.

9. Про внесення змін до кількісного складу виконавчого комітету Семенівської селищної ради восьмого скликання.

10. Про внесення змін до персонального  складу виконавчого комітету Семенівської селищної ради восьмого скликання.

11.Про внесення змін до «Програми профілактики правопорушень на 2022-2025 роки на території Семенівської  селищної територіальної громади».

12. Про внесення змін до місцевої цільової програми «Забезпечення заходів з підготовки територіальної  оборони Семенівської селищної  територіальної громади на 2022-2024 роки».

13.Про внесення змін до Програми розвитку фізичної культури і спорту населених пунктів Семенівської селищної ради на період 2021-2025 року

14. Про затвердження акту приймання-передачі майна, що передається з балансу відділу управління майном Семенівської селищної  ради на баланс КП «Семенівська лікарня» Семенівської селищної ради та Оболонської сільської ради.

15.Про закріплення майна, що є комунальною власністю Семенівської селищної територіальної громади,  за КП «Семенівська лікарня» Семенівської селищної ради та Оболонської сільської ради на прав оперативного управління.

16.Про вилучення майна з оперативного управління Відділу управління майном Семенівської селищної ради.

17.Про надання згоди на безоплатне прийняття до комунальної власності Семенівської селищної територіальної громади державного майна.

18.Про внесення доповнень до Переліку першого типу об’єктів комунального майна Семенівської селищної територіальної громади для передачі майна в оренду на аукціоні.

19.Про закріплення майна, що є комунальною власністю Семенівської селищної ради, за Відділом управління майном Семенівської селищної ради на праві  оперативного управління.

20.Про закріплення майна, що є комунальною власністю Семенівської селищної ради, за Відділом культури та дозвілля Семенівської селищної ради на праві оперативного управління.

21.Про закріплення майна, що є комунальною власністю Семенівської селищної ради, за Центром надання адміністративних послуг на праві оперативного управління.

22.Про закріплення майна, що є комунальною власністю Семенівської селищної ради, за комунальним підприємством  Семенівської селищної ради «Комунальник» на праві господарського відання.

23.Про списання кредиторської заборгованості, строк позовної давності якої минув.

24. Про затвердження Порядку перейменування вулиць, провулків, площ, парків, скверів та встановлення пам’ятних знаків на території Семенівської селищної ради.

25. Про внесення змін до  фінансового плану на 2022 рік  КП «Семенівська лікарня» Семенівської селищної ради та Оболонської сільської ради.

26.Про затвердження звіту про виконання фінансового плану за 2022 рік КП «Семенівська лікарня» Семенівської селищної ради та Оболонської сільської ради.

27. Про внесення змін до фінансового плану на 2023 рік КП  «Семенівська лікарня» Семенівської селищної ради та Оболонської сільської ради.

28. Про затвердження звіту про виконання фінансового плану за 2022 рік КП «Семенівський центр ПМСД» Семенівської селищної ради та Оболонської сільської ради.

29. Про внесення змін до фінансового плану на 2023 рік КП «Семенівський центр ПМСД» Семенівської селищної ради та Оболонської сільської ради.

30. Про внесення змін до фінансового плану на 2022 рік  Комунального підприємства «Комунальник».

31. Про затвердження звіту про виконання  фінансового плану за 2022 рік Комунального підприємства «Комунальник».

32. Про внесення змін до фінансового плану на 2023 рік  Комунального підприємства «Комунальник».

33. Про внесення змін до Програми забезпечення мобілізаційної підготовки на території Семенівської селищної  територіальної громади на 2021-2025 роки.

34. Про внесення змін до Комплексної програми розвитку цивільного захисту, забезпечення пожежної безпеки та запобігання і реагування на надзвичайні ситуації (події Семенівської селищної територіальної громади на 2021-2025 роки.

35. Про внесення змін до Програми розвитку  житлово-комунального господарства та благоустрою населених пунктів Семенівської селищної територіальної громади на 2021-2025 роки

36. Про пооб’єктний перелік робіт з  паспортизації водних об’єктів та інвентаризації земель водного фонду та земель, зайнятих полезахисними лісовими смугами на території Семенівської селищної ради Кременчуцького району Полтавської області.

 

02.03.2023, 14.00

Постійна комісія з питань аграрної політики, земельних відносин, екології, природокористування, охорони навколишнього середовища, житлово-комунального господарства, містобудування та будівництва:

1.Звіт селищного голови про роботу  Семенівської селищної ради та її виконавчого комітету за 2022 рік  

2.Про внесення змін до Програми розвитку  житлово-комунального господарства та благоустрою населених пунктів Семенівської селищної територіальної громади на 2021-2025 роки.

3. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки сільськогосподарського призначення з цільовим призначенням для ведення товарного сільськогосподарського виробництва (під господарськими будівлями і дворами) з кадастровим номером 5324587201:01:001:0022 та передачу земельної ділянки в користування на умовах оренди ПРИВАТНОМУ ПІДПРИЄМСТВУ «ГРАНІТ-АГРО». 

4. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки сільськогосподарського призначення з цільовим призначенням для ведення товарного сільськогосподарського виробництва (під господарськими будівлями і дворами) з кадастровим номером 5324580800:00:001:0596 та передачу земельної ділянки в користування на умовах оренди ТОВАРИСТВУ З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ «АГРОФІРМА «ВАСИЛІВСЬКА».

5. Про внесення змін до Договору оренди земельної ділянки сільськогосподарського призначення з кадастровим номером 5324581200:00:001:0984, розташованої за межами населених пунктів (за межами с. Паніванівка) на території Семенівської селищної ради Кременчуцького району Полтавської області.

6. Про внесення змін до Договору оренди земельної ділянки сільськогосподарського призначення з кадастровим номером 5324581200:00:001:0985, розташованої за межами населених пунктів (за межами с. Паніванівка) на території Семенівської селищної ради Кременчуцького району Полтавської області.

7. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки комунальної власності з цільовим призначенням  для будівництва та обслуговування будівель торгівлі, розташованої в с. Василівка на території Семенівської селищної ради Кременчуцького району Полтавської області, та про передачу її в користування на умовах оренди гр.Фенз Інні Іванівні.

8. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення  земельної ділянки (земельної  частки (паю) з цільовим призначенням для ведення товарного сільськогосподарського виробництва гр. Вовк Ніні Олександрівні.

9. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки  (земельної  частки (паю) в натурі (на місцевості) громадянці Великоіваненко Валентині Василівні для ведення товарного сільськогосподарського виробництва.

10. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд та передачу земельних ділянок у власність  громадян.

11. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки із земель сільськогосподарського призначення з цільовим призначенням для сінокосіння і випасання худоби, розташованої за межами населених пунктів (за межами с. Калинівка) на території Семенівської селищної ради Кременчуцького району Полтавської області, та про передачу земельної ділянки в користування на умовах оренди громадянці Лепій Оксані Вікторівні. 

12. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельних ділянок, розташованих на території Семенівської селищної ради Кременчуцького району Полтавської області, для городництва з метою подальшої передачі їх в користування на умовах оренди.

13. Про надання дозволу на   виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки із земель житлової та громадської забудови з цільовим призначенням для будівництва індивідуальних гаражів в смт Семенівка на території Семенівської селищної ради Кременчуцького району Полтавської області гр. Бахаутдіновій Світлані Григорівні.

14. Про надання дозволу громадянину Карапузю Григорію Григоровичу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) із земель житлової та громадської забудови з цільовим призначенням для будівництва та обслуговування будівель торгівлі, розташованої в с. Устимівка Кременчуцького району Полтавської області.  

15. Про надання дозволу громадянину  Паталаху Валерію Петровичу та громадянину Руденку Олександру Даниловичу на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, розташованої за межами  с. Крива Руда на території Семенівської селищної ради Кременчуцького району Полтавської області, для ведення товарного сільськогосподарського виробництва.

16. Про надання дозволу Виконавчому комітету Семенівської селищної ради на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, розташованої в смт Семенівка на території Семенівської селищної ради Кременчуцького району Полтавської області, для будівництва та обслуговування будівель закладів охорони здоров`я  та соціальної допомоги.

17. Про пооб’єктний перелік робіт з  паспортизації водних об’єктів та інвентаризації земель водного фонду та земель, зайнятих полезахисними лісовими смугами на території Семенівської селищної ради Кременчуцького району Полтавської області.

18. Про надання дозволу Виконавчому комітету Семенівської селищної ради на виготовлення проєктів землеустрою щодо відведення земельних ділянок по вул. Незалежності в смт. Семенівка на території Семенівської селищної ради Кременчуцького району Полтавської області, для будівництва та обслуговування будівель торгівлі.

19. Про надання дозволу на розробку проєкту землеустрою що забезпечує еколого-економічне обґрунтування сівозміни та впорядкування угідь земельної ділянки з кадастровим номером 5324587600:00:007:0393 площею 55.8333 га за межами с. Слюзівка.

20. Про укладення на новий строк з ФЕРМЕРСЬКИМ ГОСПОДАРСТВОМ «МІЩЕНКО Г.» договору оренди земельної ділянки сільськогосподарського призначення з кадастровим номером 5324555100:30:001:0175, розташованої в межах смт Семенівка на території Семенівської селищної ради Кременчуцького району Полтавської області.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора