A A A K K K
для людей із порушенням зору
Семенівська селищна рада
Полтавська область, Кременчуцький район

До уваги! Пасажирські транспортні перевезення!

Дата: 28.03.2023 13:50
Кількість переглядів: 143

Фото без описуДо уваги! Пасажирські транспортні перевезення!

На території громади пасажирські транспортні перевезення здійснюються автотранспортом приватних перевізників. Діюча маршрутна Мережа регулярних перевезень складається із

 2 приміських маршрутів (Семенівка-Біляки, Семенівка-Степанівка)

 4 міжміських маршрутів (Оболонь-Полтава - перевізник ПП Вежа 1; Семенівка-Полтава через Хорол - ФОП Золотарь; Малинівка Полтава - перевізник ПП Линець; Степанівка- Семенівка-Полтава через Біляки ФОП Бульбанюк: Біляки-Кременчуг - перевізник ФОП Матвієнко І.О.).
Придбати квитки на проїзд можна безпосередньо у водія при посадці або по попередньому дзвінку.
Зупинки автобусів: біля Центру зайнятості за адресою вул. Шевченко №26/67, на площі біля приміщення ПРАТ «Кременчукгаз» за адресою вул. Незалежності,61, на зупинці смт. Семенівка «Центр», біля постаменту трактору, на зупинці Нова доба та по вимозі пасажира.
Оновлений графік руху автобусів через смт. Семенівка розміщено і на веб-сайті Семенівської селищної ради. У паперовому вигляді оголошення розміщено на площі біля приміщення ПРАТ «Кременчукгаз» за адресою вул. Незалежності, 61. Крім цих рейсів через смт. Семенівка курсують транзитні автобуси:
Кременчуцький напрямок: 6 рейсів
Хорольський напрямок: 8 рейсів.

 

Також через смт. Семенівка, починаючи з шостої години ранку, курсують автобуси сполученням Кременчук - Київ та Київ -Кременчук. Вартість квитка 550 гривень. На кожен рейс здійснюється попередне бронювання за номером телефону.
Замовити квитки на міжміські рейси можна по телефону довідкової автовокзалу м. Полтава 0952280000 або через безкоштовний мобільний додаток автовокзалу м. Полтава. За ним можна дізнатись розклад та маршрут руху автобусів Полтавщиною, Україною, Європою та придбати (забронювати) квиток у два кліки на потрібний рейс. У прямому та зворотному напрямку.

Відділ економічного розвитку та інвестицій селищної ради 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора