Семенівська селищна рада
Полтавська область, Кременчуцький район

Вітання Семенівського селищного голови Людмили Милашевич з професійним святом –Днем медичної сестри!

Дата: 12.05.2023 08:14
Кількість переглядів: 78

Вітання Семенівського селищного голови Людмили Милашевич з професійним святом –Днем медичної сестри!

 

Шановні медичні сестри громади!

Щиро вітаємо вас з професійним святом – Всесвітнім днем медичних сестер!

Щорічно 12 травня відзначається  Всесвітній день медичної сестри. Україна зараз знаходиться у стані війни, і українські медсестри виконують неймовірно важливу роботу. У зоні бойових дій вони рятують життя наших військових, а в мирних містах та  селищах  забезпечують гідний рівень медицини.

Професія медичної сестри  — складна і багатогранна. Вона поєднує в собі надзвичайну відповідальність і високий професіоналізм, лишаючись при цьому ледве помітною, але вкрай значущою. Саме тому лікарі високо цінують Вашу невтомну працю, а пацієнти  увагу та турботу.

Медсестра не просто професія, це стан душі, здатність щохвилини співчувати людському болю і стражданню та сповна надавати необхідну медичну та психологічну допомогу хворому.

У Всесвітній день медичної сестри щиро бажаємо всім медсестрам, фельдшерам, акушеркам, лаборантам здоров'я, невичерпної енергії, доброти, любові, миру та злагоди, успіхів у вашій благородній справі!

Хай добро, яке ви даруєте людям, повертається сторицею, а винагородою буде безмежна вдячність пацієнтів, яким ви допомогли. Висловлюємо безмежну вдячність за Ваші чуйні серця, за врятовані життя, за повернуте здоров'я!

Селищний голова    Людмила МИЛАШЕВИЧ

Фото без опису

 

 

 

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора