A A A K K K
для людей із порушенням зору
Семенівська селищна рада
Полтавська область, Кременчуцький район

У бібліотеці відбувся захід присвячеий Дню Героїв

Дата: 17.05.2023 14:00
Кількість переглядів: 85

Фото без опису

23 травня День Героїв — це день пам'яті всіх українців, що присвятили своє життя боротьбі за свободу та незалежність України, це свято величі духу українських вояків — борців за волю України та є символом незборимості української нації.

З цього приводу 16 травня 2023 року у Семенівській центральній бібліотеці був проведений захід, у якому прийняла участь і головний юрист сектору «Семенівське бюро правової допомоги»  Зайченко Олена.

Також, під час заходу стартував кіноклуб Docudays UA при Кременчуцькому РС № 3 філії Державної установи «Центр пробації» в Полтавській області із перегляду та обговорення короткометражної документальної стрічки Українського режисера Сергія Лисенка «Південний кордон».

Зайченко Олена розповіла про права та соціальний захист військовослужбовців. Присутніх також було повідомлено про порядок отримання безоплатної правової допомоги та можливість отримання безоплатної вторинної правової допомоги ветеранами війни, членами сімей загиблих (померлих) ветеранів війни, членами сімей загиблих (померлих) Захисників і Захисниць України, що включає такі види правових послуг:

- захист;

- здійснення представництва інтересів осіб, що мають право на безоплатну вторинну правову допомогу, в судах, інших державних органах, органах місцевого самоврядування, перед іншими особами;

- складення документів процесуального характеру.

Після інформаційної частини заходу працював консультаційний пункт, де всі бажаючі мали змогу отримати правові консультації.

За правовою допомогою можна звернутися до сектору “Семенівське бюро правової допомоги”, що знаходиться за адресою смт. Семенівка, вул. Незалежності, 34; тел.: (05341)91243.

Крім того, отримати безоплатну правову допомогу під час дії воєнного стану можна наступним чином. За номером 0 800 213 103 надаються консультації та роз’яснення з правових питань, додаткові відомості про надання безоплатної правової допомоги тощо.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора