Семенівська селищна рада
Полтавська область, Кременчуцький район

Як поводитися в соцмережах під час війни

Дата: 24.05.2023 07:57
Кількість переглядів: 52

Як поводитися в соцмережах під час війни

Нагадуємо про важливі правила поведінки в соціальних мережах під час повномасштабного вторгнення. Будьте свідомими та зберігайте режим тиші, щоб не допомагати ворогу.

 Найкраща тактика для цивільних — видихнути, двічі подумати і поставити собі запитання: «Чи не завдасть шкоди, якщо я поширю цю інформацію?»

Пам’ятайте: охоплення в соцмережах не коштують людського життя 

Пишаєтеся нашими військовими? Зробіть донат замість stories

 

Міністерство цифрової трансформації України

На зображенні може бути: телефон та текстНа зображенні може бути: текст «"як як не стати зброею в руках росіян ворог веде боротьбу не лише на фронт, a у соцмережах. одна 3 цилей цёл отримати информацю запостили фото вибух.в у stories ворогу скорегувати вогонь попомогли»На зображенні може бути: текст «як це працюе росяни використовують OSINT. це методологя розвдки на oCHOBİ вдкритих джерел. тобто, спецально навченi̇ люди 3 боку противника ретельно пильнують за соцмережами украёнцив у режим реального часу. Jodη Ad mind?»Можливо, це зображення (текст)На зображенні може бути: телефон та текст «шерте без наслдкв € спосиб допомогти, a не навпаки. побачили росйську технi̇ку чи особовий склад? He кваптеся постити в stories або Viber-чaT. скористайтеся верифкованим чатботом вi̇д минцифри еворог 10:30 < назад еворог бот вимкнути пошук блокувати … бльше псевдоним @evorog_bot опис бачите окупантв або" технi̇ку? одразу проц бот минцифри разом зберемо докази нападу швидко дамо вдсич. поскаржитися додати до рупи або каналу»На зображенні може бути: 2 людини та текст «прочитали? передайте дал! пишаемося нашими вi̇йськовими, але не заважаемо працювати»


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора