A A A K K K
для людей із порушенням зору
Семенівська селищна рада
Полтавська область, Кременчуцький район

Дорогі учні, випускники! Шановні вчителі та батьки!

Дата: 31.05.2023 10:55
Кількість переглядів: 62

Дорогі учні, випускники! Шановні вчителі та батьки!

Щиро вітаю Вас з днем Останнього дзвоника, яке знаменує завершення навчального року!

Сьогодні звертаюся до всіх школярів з побажанням миру та омріяної перемоги, добра, щастя і міцного здоров’я.

Хвилюючі почуття переповнюють сьогодні наймолодших наших учнів: взято першу сходинку на шляху пізнання. Коли прозвучить Останній дзвінок, хвилюючі почуття огортають випускників, для яких рік був надзвичайно важливим, вирішальним і відповідальним.

Попереду тепер у вас нові вершини та нові досягнення. А головне – непросте доросле життя, в якому щодня доведеться робити важливий вибір, відстоювати власні думки та відповідати за прийняті рішення. Нехай світлою буде ваша дорога у самостійне життя, вистелена добрими справами, прогресивними ідеями та особистими перемогами! Хай поруч з вами завжди будуть вірні друзі, досвідчені колеги та мудрі наставники! Бажаю вам знайти свою життєву стежину, стати гідними громадянами нашої держави.

Хай буде багато натхнення, перемог, а невдачі лише виковують характер і роблять вас сильнішими!

Сердечно дякую вчителям за вашу самовіддану працю, за турботу і знання, які ви віддаєте своїм вихованцям, за вічний неспокій, невпинний творчий пошук та педагогічну мудрість. Бажаю вам життєвих сил і натхнення. Щиро зичу, аби вогонь творчості та любові до власної професії ніколи не полишав ваших сердець, а всі майбутні задуми та справи повнились світлом, красою і добром!

 

Людмила МИЛАШЕВИЧ,                 голова Семенівської селищної радиФото без опису

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора