Семенівська селищна рада
Полтавська область, Кременчуцький район

100 років відданої служби: дільничних офіцерів поліції Семенівської громади  привітали з професійним днем

Дата: 16.06.2023 13:02
Кількість переглядів: 82

100 років відданої служби: дільничних офіцерів поліції Семенівської громади  привітали з професійним днем

Щороку, 18 червня, в Україні відзначають День дільничного офіцера поліції. 

Напередодні   цієї дати, в актовій залі Семенівського сектору  поліцейської діяльності №1 ВП №1 КРУП ГУНП в Полтавській області відбулися відзначення працівників служби.  Цього року виповнюється 100-річниця з Дня створення  служби дільничних офіцерів поліції в системі МВС.

 З нагоди професійного дня  семенівських офіцерів привітав заступник селищного  голови з питань діяльності виконавчих органів Семенівської селищної ради  Юрій Стеценко.

За сумлінне  та професійне  виконання службових обов’язків і завдань пов’язаних з охороною  прав і свобод  людини,  протидію злочинності, підтримання  публічної безпеки та порядку на території громади 6-ох представників служби  дільничних  було відзначено  грамотами виконавчого комітету  селищної ради. 

У своєму вітальному слові Юрій Стеценко подякував кожному працівнику  правоохоронних органів за  щоденне забезпечення порядку, допомогу людям, професіоналізм, відданість і сумлінне ставлення до своїх обов’язків та  побажав дільничним офіцерам поліції здоров’я, наснаги у роботі, миру, витримки, високих професійних здобутків у такий нелегкий для країни час.Фото без опису

 

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора