Семенівська селищна рада
Полтавська область, Кременчуцький район

Сергій Ярина

Дата: 16.08.2023 17:14
Кількість переглядів: 121

Семенівська громада попрощалася із земляком-військовослужбовцем Сергієм Павловичем Яриною

У боях за незалежність та суверенітет нашої держави загинув житель Семенівської громади Сергій Павлович Ярина із с. Вільне. Його життєвий шлях обірвався 11 липня 2023 р. біля населеного пункту Приютне Пологівського району Запорізької області.

Сергій Павлович народився 25 серпня 1976 р. Навчався у Криворудській ЗОШ. Після здобуття середньої освіти його було призвано до лав Збройних сил України. Після демобілізації чоловік працював у місцевому колгоспі в с. Вільне.

До лав супротиву російському окупанту він приєднався 17 травня 2023 р. Мав звання рядовий солдат, був стрільцем-снайпером відділення першого взводу 9 роти, 3 механізованого батальйону віської частини А4773.

Офіційне прощання із Сергієм Павловичем Яриною відбулося сьогодні, 16 липня, на центральній площі селища Семенівки.

Провести в останню путь захисника України прийшли представники влади, рідні, друзі, жителі громади. Присутні схилили голови у скорботі, зустрівши воїна на колінах.

Щирі слова співчуття рідним від усієї громади висловили Семенівський селищний голова Людмила Милашевич та т.в.о. начальника третього відділу Кременчуцького РТЦК та СП майор Станіслав Ковалевський.

Пам'ять про Сергія Павловича буде вічно жити в наших серцях, в історії нашого краю та України. У цей важкий час висловлюємо щирі співчуття рідним і близьким Героя! Вічна пам’ять! Вічна слава Герою!

Фото без опису

 

 

 

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора