A A A K K K
для людей із порушенням зору
Семенівська селищна рада
Полтавська область, Кременчуцький район

29 серпня – День пам’яті захисників України, які загинули в боротьбі за незалежність, суверенітет і територіальну цілісність України

Дата: 29.08.2023 09:02
Кількість переглядів: 238

29 серпня – День пам’яті захисників України, які загинули в боротьбі за незалежність, суверенітет і територіальну цілісність України.

 Для відзначення дня пам’яті та героїзму загиблих захисників було обрано саме цю дату, оскільки її приурочено воєнним подіям на сході України, коли під час Іловайської операції українська армія зазнала найбільших втрат.

29 серпня ми об’єднуємося в шані та вдячності нашим воїнам, які, відстоюючи свободу і незалежність країни, віддали свої життя заради майбутніх поколінь. Це День пошани і увічнення  героїзму всіх військовослужбовців і учасників добровольчих формувань, тих, хто боровся за свою землю і відстоював суверенітет України. 

Відважні українські воїни стали символом гідності, кожен з них вчинив подвиг, повставши проти насилля та несправедливості, віддавши життя за нову, відроджену Україну.

Саме їхні подвиги надихають сотні тисяч українців на боротьбу з російською агресією.

Спомин про Героїв, які ціною свого життя відстоювали мир на нашій землі, буде вічно жити у серцях українців. Ми пам’ятаємо кожного, хто віддав своє життя, захищаючи Україну.

Бажаю усім мирного неба, добробуту, родинного затишку і віри у щасливе майбутнє нашої держави.

Слава Україні! Героям слава!

Людмила МИЛАШЕВИЧ, Семенівський селищний голова

Звернення міського голови до Дня пам'яті захисників України, які загинули в  боротьбі за незалежність, суверенітет і територіальну цілісність України

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора