Семенівська селищна рада
Полтавська область, Кременчуцький район

Податківці Полтавщини взяли участь у воркшопі, присвяченому податковим сервісам

Дата: 12.12.2023 08:16
Кількість переглядів: 16

Професійний розвиток податківців та вдосконалення навичок користування сучасними електронними сервісами завжди у фокусі уваги Державної податкової служби України. Оскільки якісне сервісне обслуговування платників та ефективне користування програмним забезпеченням, а як наслідок і надання платникам кваліфікованої практичної допомоги, можливе лише за умови особистого вміння посадовцями застосовувати сервіси, які пропонує ДПС.

         Так, днями фахівці управління податкових сервісів та сектору інформаційної взаємодії Головного управління ДПС у Полтавській області взяли участь у тренінгу, присвяченому функціоналу нового мобільного застосунку «Моя податкова»                 та можливостям і перевагам Електронного кабінету.

         Під час навчання за допомогою презентації було проінформовано про всі переваги застосунку «Моя податкова», детально розглянуто функціональні можливості новинки діджиталізації від ДПС. Кількість користувачів даним сервісом на сьогодні налічує понад 43000. Також покроково опрацьовано всі послуги, які пропонує Електронний кабінет. Переглянути відеоуроки щодо роботи в Елетронному кабінеті можливо за посиланням https://tax.gov.ua/media-tsentr/videogalereya/prezentatsii-ta-inshi 

         Електронні податкові сервіси – це зручно, сучасно, просто та швидко!

 

                                                                        Головне управління ДПС у Полтавській області

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора