Семенівська селищна рада
Полтавська область, Кременчуцький район

Олег Погребняк

Дата: 18.12.2023 10:59
Кількість переглядів: 63

Семенівська громада знову на колінах

У неділю, 17 грудня, Семенівська громада прощалася з Олегом Погребняком. Військовий з с. Богданівка.

Народився Олег Погребняк 16 липня 1973 року в с.Богданівка. Закінчив вісім класів місцевої школи. Потім вступив до Софинського училища, де здобув спеціальність тракториста. Також Олег Володимирович навчався на водія в Хорольському ДТСААФ.

У 1991 р. його було призвано до лав Збройних сил України. Строкову службу наш земляк проходив у авіаційній частині в м. Харків.

Мобілізований 14 вересня 2022 року. Військову службу проходив в 5-ій окремій штурмовій Київській бригаді вч А 4010.

В одному з героїчних боїв Олег Володимирович зазнав контузії. Чоловік десять днів пролежав в окопі під землею без надії на порятунок. У частині були переконані, що він загинув, і вже готували речі для відправки матері. Але побратими повернулися на поле бою та знайшли його живим.

Коли Олега Володимировича відправили до госпіталю, в нього діагностували страшну хворобу. Але, не втрачаючи рішучості, чоловік продовжив службу в ЗСУ. Проходив курси хіміотерапії та знову повертався на передову.

На жаль, 15 грудня 2023 р. серце мужнього захисника зупинилося…

Щирі слова співчуття висловили селищний голова Людмила Милашевич та начальник третього відділу Кременчуцького районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки підполковник Станіслав Ковалевський.

Глибоко сумуємо та співчуваємо родині Олега. Це наше спільне горе, адже ми втратили Патріота й справжнього Захисника України!

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора