Семенівська селищна рада
Полтавська область, Кременчуцький район

Володимир Цокань

Дата: 27.12.2023 15:04
Кількість переглядів: 134

Герой Володимир Цокань повернувся додому «на щиті»

Сьогодні, 27 грудня, відбулася церемонія прощання з нашим земляком Володимиром Цоканем. Військовослужбовець з с. Паніванівка.

Народився Володимир Цокань 21 червня 1979 року. Мобілізований до ЗСУ у перші дні війни, 27 лютого 2022 року. Військову службу проходив на посаді водія-електрика реактивного артилерійного взводу реактивного артилерійного дивізіону бригадної артилерійної групи в/ч А 0281.

Останній бій Володимира відбувся поблизу населеного пункту Дібровне Харківської області. З 18 квітня 2022 року Володимир Цокань вважався зниклим безвісти.

І тільки сьогодні, рідні Володимира Цоканя та вся Семенівська громада стоячи на колінах приймають в свої обійми вірного сина, який з честю прожив свої 43 роки, був добрим, щирим, сміливим і відданим воїном.

Щирі слова співчуття висловили селищний голова Людмила Милашевич та начальник третього відділу Кременчуцького районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки підполковник Станіслав Ковалевський.

Володимир Цокань навіки залишиться в пам’яті захисником миру й волі нашої Батьківщини! Схиляємо голови перед подвигом нашого земляка. Вічна йому пам’ять і шана! Герої не вмирають!

Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора