Семенівська селищна рада
Полтавська область, Кременчуцький район

Податківці Полтавщини підписали Меморандум про співпрацю із громадською спілкою «Агрокластер Грант»

Дата: 06.03.2024 08:36
Кількість переглядів: 29

В умовах сьогодення дуже важливим напрямом роботи податківців Полтавщини є відкрита жива комунікація з представниками агропромислового комплексу задля їх інформування та консультування щодо застосування норм податкового законодавства, щоб фермери й надалі виробляли продукцію, збирали врожай, збільшували обсяги збуту – тримали  економічний фронт держави.

Так, днями очільниця Головного управління ДПС у Полтавській області                  Алла Рябкова та керівник громадської спілки «Агрокластер Грант» Сергій Коваленко підписали Меморандум про співпрацю.

Як зауважив Сергій Коваленко, пріоритетним вектором діяльності громадської спілки є реалізація пілотного проєкту щодо впровадження європейської моделі агрокластеризації в Полтавській області, з подальшим залученням грантових програм               і міжнародних інвесторів, освоєнням нових ринків збуту задля посилення економічного потенціалу України.

«Підписаний документ не буде формальним: фермери мають відчути підтримку та небайдужість. Ми розуміємо, що треба допомагати – роз’яснювати, консультувати, навчати, щоб аграрії спокійно працювали в рамках правового поля. Ми впевнені, лише спільні зусилля, відкритий діалог і взаємодопомога дадуть результат», – відзначила Алла Рябкова. 

Активізуємо спільну роботу вже сьогодні – наближаємо Перемогу разом!

         

Головне управління ДПС у Полтавській області

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора