Семенівська селищна рада
Полтавська область, Кременчуцький район

Щотижнева робоча нарада

Дата: 18.03.2024 10:53
Кількість переглядів: 92

18 березня відбулася щотижнева робоча нарада, яку провів перший заступник селищного голови Юрій Стеценко.

Розглянули такі питання:

- Про стан захворюваності на ГРВІ по Семенівській громаді доповіла провідний спеціаліст відділу економічного розвитку та інвестицій Олена Хоменко.

За інформацією КП «Семенівський центр ПМСД» Семенівської селищної ради та Оболонської сільської ради за останній тиждень в громаді зареєстровано 126 випадків захворювання на ГРВІ. Випадків захворювання на грип та COVID-19 не діагностовано.

- звіт про роботу відділу організації роботи апарату та кадрової роботи за 2023 рік доповіла начальник відділу Ольга Мізін.

Основними завданнями відділу є організаційно-методичне забезпечення діяльності Виконавчого комітету Семенівської селищної ради, Семенівської селищної ради, організація кадрової роботи, документальне оформлення проходження служби в органах місцевого самоврядування та трудових відносин.

В 2023 році на роботу до Виконавчого комітету та виконавчих органів Семенівської селищної ради документально оформлено прийняття 7 осіб, звільнення – 6.

Новоприйняті посадові особи місцевого самоврядування, письмово попереджалися про обмеження, пов’язані з прийняттям на службу в органи місцевого самоврядування та проходженням служби, вимогам Закону України «Про запобігання корупції», ознайомлені із Загальними правилами етичної поведінки посадових осіб місцевого самоврядування.

Протягом 2023 року проводилася робота по впорядкуванню особових справ працівників Виконавчого комітету, керівників виконавчих органів Семенівської селищної ради, підприємств, установ та організацій, що є в комунальній власності громади, доповненню їх документами. Особові справи весь час доповнюються документами: копіями розпоряджень, довідками, тощо.

Вносилися записи до трудових книжок працівників Виконавчого комітету, виконавчих органів Семенівської селищної ради. Проводилася робота з ознайомлення посадових осіб з правилами внутрішнього трудового розпорядку, посадовими інструкціями та іншими документами.

За 2023 рік видано розпоряджень з кадрових питань:

• з особового складу Виконавчого комітету – 162 шт.

• з особового складу Семенівської селищної ради – 147 шт.

• про надання відпусток працівникам Виконавчого комітету – 168 шт.

• про надання відпусток працівникам Семенівської селищної ради – 24 шт.

На виконання вимог Закону України «Про військовий обов’язок і військову службу» від 25.03.1992 № 2232-XII, Порядку організації та ведення військового обліку призовників і військовозобов’язаних та резервістів, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 30.12.2022 № 1487 в Виконавчому комітеті Семенівської селищної ради забезпечується ведення військового обліку. Станом на 31 грудня 2023 року на персональному військовому обліку перебуває 14 працівників Виконавчого комітету Семенівської селищної ради.

За 2023 рік забезпечено документаційне та організаційно-технічне супроводження 19 засідань виконавчого комітету на яких прийнято 200 рішень та 11 пленарних засідань сесії Семенівської селищної ради, на яких прийнято 594 рішення. Забезпечено оприлюднення прийнятих рішень в системі «ГОЛОС».

Далі керівники відділів прозвітували про основні напрямки своєї діяльності, виокремили проблемні питання у відповідних галузях й шляхи їх вирішення та визначили пріоритети на поточний тиждень.

Працюємо далі.

Фото без опису

 

 

 

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора