A A A K K K
для людей із порушенням зору
Семенівська селищна рада
Полтавська область, Кременчуцький район

Споживаймо електроенергію ощадливо!

Дата: 13.04.2024 10:48
Кількість переглядів: 27

Третя (цьогоріч) масована атака на українську генерацію завдала значних пошкоджень українським електростанціям. Під час двох попередніх також постраждали теплові та гідроелектростанції. Їх головна роль в енергосистемі – можливість швидко збільшувати виробництво електроенергії вранці та ввечері, коли споживання стрімко зростає. Тепер деякі з них не можуть це робити через руйнування, яких завдали російські терористи.

За повідомленням НЕК «Укренерго», енергосистема може безпечно працювати тільки якщо в ній витримується баланс: споживання електроенергії = виробництво електроенергії. Зараз на шальці виробництва значно менше електроенергії, ніж було до атаки. І для того, щоб зберегти рівновагу на енергетичних терезах, потрібно розвантажити шальку споживання.

Особливо велика потреба  в зменшенні споживання є у вечірні години максимального попиту з 19:00 до 22:00. Будь ласка, не вмикайте  в цей період потужні електроприлади або користуйтесь ними по черзі. Це допоможе енергосистемі безпечно пройти цей важкий період.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора