Семенівська селищна рада
Полтавська область, Кременчуцький район

НОВИНИ

Дата: від до Скинути

«Будьте відповідальними і законослухняними, дбайте про власну безпеку та безпеку оточуючих» - зауважила начальник 8ДПРП (с-ще Семенівка) 2 ДПРЗ (м. Кременчук) ГУ ДСНС України в Полтавській області  Юлія Дондоха

«Будьте відповідальними і законослухняними, дбайте про власну безпеку та безпеку оточуючих» - зауважила начальник 8ДПРП (с-ще Семенівка) 2 ДПРЗ (м. Кременчук) ГУ ДСНС України в Полтавській області Юлія Дондоха

Вчора селищний голова Людмила Милашевич провела нараду з уповноваженими особами із координації роботи щодо організації громадської оборони та діловодами селищної ради, які працюють у населених пунктах громади. Участь у нараді взяла начальник 8ДПРП (с-ще Семенівка) 2 ДПРЗ (м. Кременчук) ГУ ДСНС України в Полтавській області старший лейтенант служби цивільного захисту Юлія Дондоха.

09:00 09.08.2023

Пригодницько-історичний екшн «Довбуш» Олеся Саніна виходить у національний прокат 24 серпня

Пригодницько-історичний екшн «Довбуш» Олеся Саніна виходить у національний прокат 24 серпня

     Після років роботи історія про незламність духу, боротьбу за свободу, нестримне кохання та справедливість виходить у широкий кінотеатральний прокат до дня незалежності – знакову дату для кожного українця.

14:55 07.08.2023

Оголошено Третій щорічний конкурс історій «Громадянське суспільство, бізнес та влада – кращі практики співпраці»

Оголошено Третій щорічний конкурс історій «Громадянське суспільство, бізнес та влада – кращі практики співпраці»

Вже понад півтора року українці як ніколи об’єднані. Співпраця відбувається на різних рівнях – зокрема і між різними суспільними секторами: органами влади, бізнесом та громадянським суспільством. Наразі важливо показати, наскільки круто українці з різних секторів можуть співпрацювати заради суспільного інтересу.

14:12 07.08.2023

Проведено робочу нараду

Проведено робочу нараду

           Сьогодні, 07 серпня, в ході робочої наради селищного голови Людмили Милашевич з начальниками відділів та  структурних підрозділів виконавчого комітету Семенівської селищної ради розглянули  ряд нагальних питань життєзабезпечення громади та підвели підсумки за минулий тиждень. У нараді взяла участь начальник 8ДПРП (с-ще Семенівка)  2 ДПРЗ (м. Кременчук) ГУ ДСНС  України в Полтавській області старший лейтенант  служби цивільного захисту Юлія Дондоха.

11:19 07.08.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора