A A A K K K
для людей із порушенням зору
Семенівська селищна рада
Полтавська область, Кременчуцький район

Головне управління ДПС у Полтавській області

Податківцями Полтавщини встановлено факт продажу побутових товарів через мережу Інтернет без застосування РРО

Фахівцями відділу фактичних перевірок управління податкового аудиту Головного управління ДПС у Полтавській області з метою контролю за дотриманням чинного законодавства суб’єктами господарювання, які здійснюють розрахункові операції при продажу товарів у мережі Інтернет, було здійснено замовлення на одному з вебсайтів та проведено фактичну перевірку Інтернет - майданчика.

07:56:30 01.11.2023

Відсутність податкового боргу – запорука ефективного наповнення бюджету держави

Головне управління ДПС у Полтавській області нагадує, що в умовах воєнного стану надзвичайно важливим є оперативне, належне та безперервне наповнення місцевих бюджетів із метою забезпечення ефективного функціонування бюджетної сфери та реалізації життєво необхідних потреб мешканців територіальних громад.

13:37:24 24.10.2023

До уваги платників податків – фізичних осіб щодо мінімального податкового зобов’язання

Головне управління ДПС у Полтавській області інформує, що фізичні особи, які мають у власності та/або користуванні (оренді, суборенді, емфітевзисі, постійному користуванні) земельні ділянки, що розташовані за межами населених пунктів та віднесені  до сільськогосподарських угідь, мають сплачувати мінімальне податкове зобов’язання.

08:26:16 11.10.2023

Щодо відображення реквізитів електронних платіжних засобів (платіжних карток) у розрахункових документах РРО/ПРРО

Вимоги законодавства сфери розрахунків, пов’язані, зокрема, і з відображенням реквізитів електронних платіжних засобів – платіжних карток (далі – ЕПЗ) у чеках, які формуються реєстраторами розрахункових операцій/програмними реєстраторами розрахункових операцій.

09:45:49 05.10.2023

До уваги платників! Нюанси порядку заповнення платіжних інструкцій на сплату платежів до бюджету та фондів соціального страхування

Юридичні особи, фізичні особи – підприємці та громадяни при здійсненні сплати податкових платежів та єдиного внеску заповнюють у платіжній інструкції всі обов’язкові реквізити.

12:00:15 27.09.2023

Відбулось чергове засідання Громадської ради при Головному управлінні ДПС у Полтавській області

Новації податкового законодавства, встановлені Законом України від 30.06.2023     № 3219-ІХ «Про внесення змін до Податкового кодексу України та інших законів України щодо особливостей оподаткування у період дії воєнного стану» (далі – Закон № 3219) були у центрі уваги під час чергового засідання Громадської ради при Головному управлінні ДПС у Полтавській області, яке відбулося 26 вересня 2023 року в онлайн форматі.   

11:27:54 27.09.2023

«Круглий стіл» податківців Полтавщини за участі народного депутата України та бізнес-спільноти області

У Головному управлінні ДПС у Полтавській області під головуванням очільниці податкової служби Полтавщини Алли Рябкової та за участі народного депутата України члена Комітету Верховної Ради України з питань, фінансів, податкової та митної політики Олексія Устенка відбулась робоча зустріч. Також на захід були запрошені начальник Полтавської митниці Олександр Горбов, його заступники Наталія Скабук та Юрій Кіргетов, представники «Полтавської асоціації бізнесу» на чолі з керівницею Іриною Бессарабовою і бізнес-спільнота  м. Кременчука.

09:34:31 26.09.2023

Щодо пом’якшень у сфері торгівлі, громадського харчування та послуг

Головне управління ДПС у Полтавській області інформує, що процес фіскалізації в Україні не відбувся одномоментно, а тривав протягом багатьох років, запроваджувався поетапно та супроводжувався встановленням широкого спектру пільг для суб’єктів господарювання.

09:20:20 22.09.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора