Семенівська селищна рада
Полтавська область, Кременчуцький район

ПОВІДОМЛЕННЯ Про оприлюднення проєкту регуляторного акту “Про встановлення транспортного податку як складової податку на майно”.

Дата: 11.05.2021 16:45
Кількість переглядів: 463

      

На громадське обговорення виноситься проєкт рішення Семенівської селищної ради Про встановлення транспортного податку як складової податку на майно, розроблений Семенівською селищною радою.

Дане рішення визначає основні елементи податку, які є обов’язковими під час встановлення податків і зборів. Ставка податку встановлюється у розрахунку на календарний рік у розмірі 25000 гривень за кожен легковий автомобіль, з року випуску якого не більше 5 років (включно) та середньо ринкова вартість якого становить 375 розмірів мінімальної заробітної плати, встановленої законом на 1 січня податкового (звітного) року.

Пропозиції та зауваження до проєкту рішення приймаються до 11.06.2021року відділом економічного розвитку та інвестицій Семенівської селищної ради у письмовому вигляді за адресою: вул. Незалежності, 44 А, смт. Семенівка або в електронному вигляді на e-mail: semenivka_sr@ukr.net.

Аналіз регуляторного впливу проєкту рішення

Селищний голова                                                                                                       Л.П.Милашевич


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора