Семенівська селищна рада
Полтавська область, Кременчуцький район

Зустріч з працівниками управління ГУ ДСНС України в Полтавській області

Дата: 15.06.2021 15:27
Кількість переглядів: 597

Фото без опису

Сьогодні, 15 червня ц.р.,  селищний голова Людмила Милашевич зустрілася з начальником Кременчуцького районного управління ГУ ДСНС України в Полтавській області Сергієм Геращенком, головним інспектором відділу запобігання надзвичайним ситуаціям Кременчуцького районного управління ГУ ДСНС України в Полтавській області Олегом Дідорою та начальником 8-го Державного пожежно-рятувального посту Кременчуцького районного управління ГУ ДСНС України в Полтавській

області Олександром Шуляченком.

У ході робочої зустрічі обговорено питання фінансування, зміцнення матеріально-технічної бази пожежно-рятувального посту смт. Семенівка, введення у штат селищної ради підрозділу/спеціаліста з питань надзвичайних  ситуацій та цивільного захисту.Не залишилася поза увагою і робота МПО с. Василівка: збільшення чисельності працівників, придбання спеціальної техніки та інше.

У зв’язку з тим, що в громаді є багато пожежонебезпечних територій (лісові насадження, болота, у яких є поклади торфу),  звернуто увагу на проведення профілактичної роботи з громадянами щодо дотримання правил поведінки з вогнем у природніх екосистемах.

У результаті зустрічі домовлено про тісну співпрацю у виконанні завдань, які покладено на органи влади та підрозділи з надзвичайних ситуацій.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора