Семенівська селищна рада
Полтавська область, Кременчуцький район

Шановні жителі Семенівської селищної територіальної громади

Дата: 09.05.2022 08:18
Кількість переглядів: 463

Фото без опису У зв’язку з військовою агресією Російської Федерації проти України, з метою забезпечення оборони держави, на виконання Закону України «Про основи національного спротиву», за ініціативи жителів, на території нашої громади створено Добровольче формування Семенівської селищної територіальної громади.

Відповідно до Закону України «Про основи національного спротиву» добровольче формування територіальної громади  (далі - ДФТГ) - воєнізований підрозділ, сформований на добровільній основі з громадян України, які проживають у межах території відповідної територіальної громади, який призначений для участі у підготовці та виконанні завдань територіальної оборони в межах території відповідної територіальної громади.

У зв’язку з викладеним, Семенівська селищна рада звертається до жителів територіальної громади та закликає всіх охочих до захисту рідного краю, вступати до лав Добровольчого формування Семенівської селищної територіальної громади.

Для тих хто бажає захищати свою територіальну громаду від протиправних посягань та стати членом добровольчого формування територіальної громади необхідно написати заяву на ім’я командира добровольчого формування про бажання вступити до членства добровольчого формування.

Членом добровольчого формування може бути громадянин України віком від 18 років, який проживає на території громади, де діє добровольче формування, пройшов медичний та психологічний відбір (перевірку) і уклав контракт добровольця територіальної оборони строком на три роки.

За додатковою інформацією та допомогою в підготовці необхідних документів просимо звертатися до командира Добровольчого формування Семенівської селищної територіальної громади СОЛОДА Владислава Миколайовича (моб. 099-041-61-08, 099-031-40-21) або до уповноваженої особи Семенівської селищної ради – заступника селищного голови з питань діяльності виконавчих органів ЧИНЧИКА Сергія Сергійовича (моб. 0509198124).

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора