Семенівська селищна рада
Полтавська область, Кременчуцький район

НОВИНИ

Дата: від до Скинути

Зручний новий механізм повернення платникам  помилково або надміру сплачених сум – в дії

Зручний новий механізм повернення платникам помилково або надміру сплачених сум – в дії

Головне управління ДПС у Полтавській області нагадує, що з 1 листопада 2019 запроваджено новий механізм повернення платникам податків помилково та/або надміру сплачених сум грошових зобов’язань та пені відповідно положень наказу Міністерства фінансів України від 11.02.2019 № 60 «Про затвердження Порядку інформаційної взаємодії Державної фіскальної служби України, її територіальних органів, Державної казначейської служби України, її територіальних органів, місцевих фінансових органів у процесі повернення платникам податків помилково та/або надміру сплачених сум грошових зобов’язань та пені».

15:28 09.12.2019

Щотижнева нарада

Щотижнева нарада

Сьогодні, 09.12.2019 року, Семенівський селищний голова Людмила Милашевич, провела чергову щотижневу нараду, на якій підвела підсумки виконаних завдань, дала відповідні доручення та рекомендації відповідальним виконавцям на прийдешній тиждень.

11:29 09.12.2019

День збройних сил України

День збройних сил України

До солдат, офіцерів і генералів, до всіх, хто служить у Збройних Силах України. Вітаємо з Днем Збройних Сил усіх, хто зі зброєю в руках стоїть на сторожі України. Ви стали спадкоємцями високої слави українського козацтва, героїв визвольних змагань і переможців фашизму. Мужність і професіоналізм, виявлені українськими солдатами у ході миротворчих операцій, вже здобули молодому українському війську повагу і вдячність у світі. Віримо, що Збройні Сили України і надалі з честю виконуватимуть свій обов’язок перед Вітчизною, надійно захищатимуть мир і спокій українського народу.

08:40 06.12.2019

День місцевого самоврядування.

День місцевого самоврядування.

7 грудня- День місцевого самоврядування! Шановні депутати селищної ради всіх скликань, працівники та ветерани органів місцевого самоврядування!

08:36 05.12.2019

Всесвітній день волонтерів

Всесвітній день волонтерів

5 грудня весь український народ відзначатиме свято – Всесвітній день волонтерів. Це свято відзначається щорічно з 1985 року, коли Генеральна Асамблея ООН запропонувала урядам відзначати саме цей день, як день добровольця.

14:36 04.12.2019

Допомога до дня інвалідів

Допомога до дня інвалідів

Вчора, 03.11.2019 року, в.о. старости Степанівського старостинського округу Олександр Іващенко разом з представником ПП "Граніт Агро" (керівник Василь Різник), на честь Всесвітнього дня інвалідів, відвідали найбільш незахищених місцевих інвалідів, та надали допомогу в якості продуктових наборів.

10:11 04.12.2019

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора