A A A K K K
для людей із порушенням зору
Семенівська селищна рада
Полтавська область, Кременчуцький район

Профілактична робота

Працівники служби у справах дітей  Семенівської селищної ради  здійснили виїзд по селах Вереміївка, Біляки, Заїченці, Веселий Поділ, Очеретувате

З метою здійснення контролю за умовами утримання, навчання та виховання дітей, над якими встановлено опіку, піклування  та дітей, що виховуються у  сім’ях, які перебувають у складних життєвих обставинах,       22 грудня,   працівниками служби у справах дітей  Семенівської селищної ради  здійснено виїзд по селах Вереміївка, Біляки, Заїченці, Веселий Поділ, Очеретувате.

11:12:16 24.12.2021

Працівниками служби у справах дітей Семенівської селищної ради здійснено виїзд в с. Богданівка

З метою здійснення контролю за умовами утримання, навчання та виховання дітей, над якими встановлено опіку, піклування та дітей, що виховуються у сім’ях, які перебувають у складних життєвих обставинах, сьогодні, 12 жовтня, працівниками служби у справах дітей Семенівської селищної ради здійснено виїзд в с. Богданівка.

09:55:47 13.10.2021

Працівниками служби у справах дітей та Центру надання соціальних послуг Семенівської селищної ради продовжується спільна робота, щодо виявлення дітей із сімей, які опинилися у складних життєвих обставинах

Працівниками служби у справах дітей та Центру надання соціальних послуг Семенівської селищної ради продовжується спільна робота, щодо виявлення дітей із сімей, які опинилися у складних життєвих обставинах та швидкого реагування на повідомлення про такі родини. Сьогодні, 07.10.2021 року здійснено спільний виїзд по селах Заїчинці та Біляки.

16:12:27 07.10.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора