A A A K K K
для людей із порушенням зору
Семенівська селищна рада
Полтавська область, Кременчуцький район

Кременчуцьке районне управління Головного управління Держпродспоживслужби в Полтавській області

Про попередження виникнення водно – нітратної метгемоглобінемії

До Кременчуцького районного управління Головного управління Держпродспоживслужби в Полтавській області надходить інформація від Державної установи «Полтавський обласний центр контролю та профілактики хвороб МОЗ України» про неналежну якість питної води по вмісту нітратів в колодязях, якими користуються вагітні жінки та діти до 3х років життя, на території  Кременчуцького району.

11:12:26 08.12.2023

Здоров'я дітей в еру цифрових технологій

Вплив цифрових технологій на дітей не можна ігнорувати, але варто використовувати його для розвитку дитини. У наш час психологи твердять, що цифрові технології мають величезний вплив на дитину. Подобається нам це чи ні, але сучасні технології повністю порушують наші звичні уявлення про навколишній світ.

13:38:01 07.12.2023

Вірусний гепатит А (ВГА) — хвороба брудних рук

В країні зафіксовані спалахи хвороби на гепатит А. Вірусний гепатит А - типова гостра кишкова інфекція, джерелом збудника якої є хвора людина, переважно в початковому періоді захворювання.

11:31:27 06.12.2023

Кременчуцьке районне управління Головного управління Держпродспоживслужби в Полтавській області інформує щодо захворюваності на скарлатину

Скарлатина — гостре інфекційне захворювання групи стрептококових інфекцій, яке проявляється інтоксикацією, гнійним ураженням мигдаликів ротоглотки та характерним висипом.

09:46:51 07.11.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора