A A A K K K
для людей із порушенням зору
Семенівська селищна рада
Полтавська область, Кременчуцький район

Кременчуцьке районне управління Головного управління Держпродспоживслужби в Полтавській області

Як правильно обирати консерви на випадок тривалих відключень електроенергії – поради спеціалістів Держпродспоживслужби Полтавщини

Відключення електроенергії, які нині відбуваються в усіх регіонах України, змушують робити запаси продуктів, що не потребують особливого приготування. Консерви для цього підходять ідеально, адже вони можуть зберігатися роками, не втрачаючи свого смаку та поживності. Саме консерви стануть у нагоді під час довготривалих вимкнень світла і, особливо корисними будуть для мешканців житлових будинків, оснащених електроплитами.

13:50:27 26.12.2022

Спалювання листя – небезпека для здоров’я людей та шкода для довкілля!

      Восени люди починають активно згрібати опале листя і спалюють його, не задумуючись над тим, якої шкоди це завдає здоров’ю та довкіллю. Кожного року – лікарі попереджають про ризики для здоров’я, а екологи б’ють на сполох, адже це призводить до забруднення повітря, води та ґрунту, а також зникнення певних видів тварин!

13:16:07 28.10.2022

Амброзія полинолистна – сезон в розпалі

Амброзія полинолиста – один з небезпечних карантинних бур'янів. Через свою шкодочинність  та негативний вплив на здоров»я людей, амброзія посідає одне з перших місць серед злісних бур'янів.

12:32:37 11.08.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора