A A A K K K
для людей із порушенням зору
Семенівська селищна рада
Полтавська область, Кременчуцький район

НОВИНИ

Дата: від до Скинути

Вітання родині загиблого учасника АТО

Вітання родині загиблого учасника АТО

В.о. старости Степанівського старостинського округу Олександр Іващенко в День Святого Миколая відвідав родину загиблого на сході України учасника АТО Панченка Сергія Петровича, та привітав подарунками двох його синів.

10:48 21.12.2019

Вшанування ветеранів міліції

Вшанування ветеранів міліції

День вшанування пенсіонерів, ветеранів МВС та Національної поліції України в Семенівському відділенні поліції. До святкових привітань приєдналась Семенівський селищний голова Людмила Милашевич.

10:44 21.12.2019

Вітання до Святого Миколая

Вітання до Святого Миколая

Свято Святого Миколая завітало сьогодні до трудового колективу Семенівської селищної ради. Привітали всіх працівників піснями та віршами про Святого Миколая вихованці КЗДО "Малятко", на чолі з вихователями. Селищний голова Людмила Милашевич подарувала дітям пакети з цукерками.Свято вдалося! Дякуємо.

13:18 19.12.2019

Привітали родину загиблого

Привітали родину загиблого

Вчора, 18.12.2019 року, в переддень Святого Миколая, Семенівський селищний голова Людмила Милашевич, заступник селищного голови з соціальних та гуманітарних питань Алла Оніпко, відвідали з подарунками родину загиблого в зоні АТО на сході України, військовослужбовця Шульги Володимира Олександровича. З великою повагою щиро привітали з прийдешнім святом батька- Олександра Миколайовича та бабусю Міщенко Марію Костянтинівну.

08:25 19.12.2019

Засідання виконавчого комітету

Засідання виконавчого комітету

Сьогодні, 18.12.2019 року, відбулось засідання виконавчого комітету Семенівської селищної ради, яке провела селищний голова Людмила Милашевич. Розглянуто 3 (три) питання.

11:14 18.12.2019

День Святого Миколая

День Святого Миколая

Від щирого серця вітаємо всіх з Миколаєм! Хай це свято вселить в нас любов і надихне на добрі справи і милосердя, хай подарує нам віру у здійснення наших найзаповітніших бажань! Хай прийде в кожен дім Господь і наповнить наші серця радістю та молитвами Святого Миколая!

08:20 18.12.2019

Вітання ювіляру

Вітання ювіляру

Сьогодні, 17.12.2019 року, з нагоди 90-річного ювілею жителя села Греблі, учасника Другої світової війни, ветерана праці Прохоренка Миколи Павловича, відвідали та щиро привітали ювіляра, заступник Семенівського селищного голови з гуманітарних та соціальних питань Алла Оніпко, в.о. старости Товстівського старостинського округу Надія Ворона, депутат селищної ради Оксана Кадин.

14:23 17.12.2019

Благодійна акція

Благодійна акція

Напередодні Дня Святого Миколая, працівники виконавчого комітету Семенівської селищної ради підтримали ініціативу настоятеля Семенівської Всіхсвятської церкви отця Олексія та передали до Кременчуцького обласного спеціалізованого Будинку дитини засоби особистої гігієни для маленьких діток. Ця гуманна акція не залишила байдужими нікого, бо до неї долучилися працівники виконавчого апарату відділів, установ та старостинських округів Семенівської селищної ради. На цьому ми не збираємося зупинятися, адже ці діточки потребують щоденного піклування. Тому закликаємо всіх жителів нашої громади долучитись до благодійної акції.

09:41 17.12.2019

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора