A A A K K K
для людей із порушенням зору
Семенівська селищна рада
Полтавська область, Кременчуцький район

НОВИНИ

Дата: від до Скинути

Вітаємо ювілярку

Вітаємо ювілярку

Сьогодні свій ювілейний день народження святкує світла душею жінка зі світлим ім`ям, чарівна, розумна, прекрасна донька, мама, керівниця з величезним досвідом роботи, завжди енергійна, елегантна, доброзичлива, усміхнена, щедра на чесноти СВІТЛАНА ТКАЛЕНКО! Світлана Петрівна багато років свого життя присвятила Пенсійному фонду, очолюючи його підрозділ в Семенівському районі. До вітань приєдналась Семенівький селищний голова Людмила Милашевич, яка привітала ювілярку грамотою Полтавської обласної ради та подарувала квіти. Хай Вам цвітуть під небом синьооким, Ще довго-довго дні й літа, А тиха радість, чиста і висока, Щоденно хай до хати заверта! Бажаємо здоров’я, сонця у зеніті, Любові, доброти і щастя повен дім, Хай довго в серці розкошує літо І соняхом квітує золотим. А ще постійний успіх, радість і достаток Летять до Вас, немов вишневий цвіт, Хай життєвий досвід творить з буднів свята, А Господь дарує світлу мить!

12:39 03.02.2020

53-тя сесія першого скликання

53-тя сесія першого скликання

Сьогодні, 31.01. 2020 року, відбулась 53-тя сесія першого скликання Семенівської селищної ради, яку провела селищний голова Людмила Милашевич.

11:35 31.01.2020

Лекція-концерт в мистецькій школі

Лекція-концерт в мистецькій школі

Вчора, 30.01.2020 року, в Семенівській дитячій мистецькій школі (директорка Олена Долина), відбувся захід, лекція-концерт "Твій голос житиме в віках", присвячений 120-річчю з дня народження найвидатнішої представниці української вокальної школи, української оперної співачки, зірки української оперної сцени Оксани Андріївни Петрусенко (Ксенії Бородавкіної (1900-1940 р.р.)). Саме вона є невід`ємною рисою української нації, мала лірико-драматичне сопрано. Її ім`я вписано золотими літерами в історію вокального мистецтва. Присутні в залі мали можливість зануритись в чарівний світ української ліричної пісні з репертуару Оксани Петрусенко, насолодитись звучанням дивовижної музики, поринути в історичні факти біографії знаменитої жінки. Захід підготували та провели талановиті викладачі мистецької школи зі своїми талановитими учнями.

09:46 31.01.2020

День пам`яті героїв Крут

День пам`яті героїв Крут

Причини, з яких це сталося, для деяких очевидні, для деяких так і залишаться незрозумілими та навіть зовсім необгрунтованими, але вони мали місце бути. Знавці наголошують на відсутністі у широкого загалу населення України в ті часи усвідомлення необхідності державної незалежності, низький рівень національної самоідентичності. Але деякі з цим не згодні. Як факт, який завжди залишається фактом - такою правдою, яку неможливо ані сховати, ані спотворити; лише на короткий час і лише під дією величезного страху. Але коли ця напруга слабшає, правда знову відкривається. Вона як світло, від якого тікає всяка темрява. А правда в тому, що народ України любить свою країну. Своєю кров’ю, душею і своєю працею він, як і будь-який інший народ, прагне до життя та благополуччя. Це було доказом, яскравим доказом, і насамперед самим собі. Доказом перед усіма іншими, нехай сильнішими, більш амбітними, але це - пряма відповідь на історичний виклик. Відповідь, а не ухилення від неї. Указ Президента України про «День пам’яті Героїв Крут» № 15/07, який відзначається 29-го січня, за даними проекту DilovaMova.com, був підписаний 15-го січня 2007-го року. Цей День, не дивлячись ні на що, назавжди залишиться світлим в нашій пам’яті. День подвигу та прикладу для майбутніх та нинішніх поколінь. День надії і любові до своєї вітчизни. День пам’яті Героїв Крут.

10:21 28.01.2020

Щотижнева нарада

Щотижнева нарада

Сьогодні, 27.01.2020 року, відбулась щотижнева нарада працівників виконавчого комітету Семенівської селищної ради, яку провела селищний голова Людмила Милашевич. В нараді взяла участь провідний спеціаліст відділу контролю за обігом ЗЗР Управління фітосанітарної безпеки Головного управління Держпродспоживслужби в Полтавській області Лариса Артикульна. Вона ознайомила всіх присутніх з вимогами щодо застосування засобів захисту рослин в межах населеного пункту.

10:57 27.01.2020

Засідання виконавчого комітету

Засідання виконавчого комітету

Сьогодні, 22 січня 2020 року, відбулось засідання виконавчого комітету Семенівської селищної ради, яке провела селищний голова Людмила Милашевич.

13:06 22.01.2020

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора