Семенівська селищна рада
Полтавська область, Кременчуцький район

НОВИНИ

Дата: від до Скинути

Візит селищного голови до ПМСД в професійний день медсестри

Візит селищного голови до ПМСД в професійний день медсестри

      12 травня 2016 року на честь професійного свята дня медсестри зустрілися з працівниками амбулаторії загальної практики сімейної медицини с. Вереміївка та с. Тарасівка КП Семенівський ценьр первинної медико-санітарної допомоги.

16:13 12.05.2016

День медсестри

День медсестри

       Ця дата є Міжнародним днем медичної сестри. Благородна і працьовита професія гідна поваги. Медсестра – це скоріше покликання. Покликання допомагати людям, які дійсно потребують допомоги та догляду. День вшанування представниць цієї благородної професії збігається з датою народження знаменитої англійки Флоренс Найтінгейл, яка під час Кримської війни створила першу в світі організацію сестер милосердя. Всім, хто відчував на турботу цих великих жінок, а також їх друзям і знайомим, що в цей день слід висловити їм подяку.

09:15 12.05.2016

«Кожен день Світлої седмиці – Христу Богу»

«Кожен день Світлої седмиці – Христу Богу»

     В смт . Семенівка, благочинний Семенівського округу архімандрит Олексій ( Бур янський ) з прихожанами храму Всіх святих, відвідали хворих у Центральній районній  лікарні, привітали зі святом Світлого Христового Воскресіння, передали всім освячені паски і яйця та побажання скорішого одужання.

16:06 11.05.2016

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора