A A A K K K
для людей із порушенням зору
Семенівська селищна рада
Полтавська область, Кременчуцький район

НОВИНИ

Дата: від до Скинути

Семенівське бюро безоплатної правової допомоги інформує

Семенівське бюро безоплатної правової допомоги інформує

З 1 вересня 2016 року у смт. Семенівка працює відділ «Семенівське  бюро правової допомоги» Кременчуцького місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги основними завданнями якого є надання правової інформації, консультацій та роз’яснень, доступу до електронних сервісів Міністерства юстиції України, надання допомоги у забезпечені доступу до вторинної правової допомоги, здійснення правопросвітницької діяльності.

15:45 03.09.2018

У школах Семенівської громади пролунав перший дзвоник.

У школах Семенівської громади пролунав перший дзвоник.

Сьогодні, святкові урочистості з нагоди Першого дзвоника пройшли в Товстівській та Паніванівській ЗОШ І- ІІ ступенів, Степанівській та Веселоподільській ЗОШ І- ІІІ ступенів, Семенівському НВК № 1 ім. М. М. Хорунжого та Семенівському навчально- виховному комплексі № 2. Загалом в цьому році до навчальних закладів середньої освіти нашої громади пішло понад сто першокласників.

14:40 03.09.2018

ВІТАЄМО!!

ВІТАЄМО!!

Сьогодні, свій день народження святкує виконуючий обов’язки старости Степанівського старостинського округу Іващенко Олександр Михайлович

08:45 02.09.2018

ВІТАЄМО!!!

ВІТАЄМО!!!

Сьогодні свій день народження святкує працьовита, енергійна, добра жінка, гарна господиня, виконуюча обов’язки старости Товстівського старостинського округу Надія Іванівна Ворона.

08:24 01.09.2018

ГРОМАДСЬКЕ ОБГОВОРЕННЯ ПРОЕКТУ ЗАКОНУ УКРАЇНИ

ГРОМАДСЬКЕ ОБГОВОРЕННЯ ПРОЕКТУ ЗАКОНУ УКРАЇНИ

МОН підготувало проект Закону України «Про внесення змін до Закону України «Про позашкільну освіту», який має на меті удосконалити правове регулювання освітнього процесу в системі позашкільної освіти, а також створити умови рівного доступу до позашкільної освіти в регіонах.

11:34 31.08.2018

БЛАГОДІЙНІ ВНЕСКИ У МЕДЗАКЛАДАХ

БЛАГОДІЙНІ ВНЕСКИ У МЕДЗАКЛАДАХ

МОЗ України крок за кроком трансформує охорону здоров’я і викорінює корупцію. Як швидко відбудуться якісні зміни, залежить від усіх: і пацієнтів, і медичних працівників, і управлінців. Сьогодні нагадуємо про норми закону, які забороняють примусово збирати благодійні внески і зобов’язують медзаклади інформувати пацієнтів про усі фінансові надходження.

10:30 31.08.2018

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора