A A A K K K
для людей із порушенням зору
Семенівська селищна рада
Полтавська область, Кременчуцький район

НОВИНИ

Дата: від до Скинути

Оголошено конкурс на вакантні посади дільничних офіцерів поліції!

Оголошено конкурс на вакантні посади дільничних офіцерів поліції!

Із 17 вересня 2018 року оголошено конкурс на службу в поліції на вакантні посади дільничного офіцера поліції (19 вакансій) у територіальних відділах та відділеннях поліції Головного управління Нацполіції Полтавщини.

15:28 24.09.2018

Голуб миру в Веселоподільській ЗОШ

Голуб миру в Веселоподільській ЗОШ

Веселоподільська школа долучилася до Всеукраїнської освітньої програми 'Голуб миру'. На урочистій лінійці лунали заклики берегти мир, вшановували пам'ять воїнів-визволителів від німецько-фашистських загарбників (адже якраз в ці дні минає 75 річниця з дня визволення рідного краю),висловлювали подяку сучасного покоління усім, хто подарував мирне небо над головою.  ХАЙ БУДЕ МИР ВІДНИНІ І ДОВІКУ!  ХАЙ БУДЕ МИР Й ЗАМОВКНУТЬ ВІЙНИ ЗЛІ!  ХАЙ У МІЦНИХ ОБІЙМАХ ВСІ НАРОДИ  ІДУТЬ У МАЙБУТТЯ ЧЕРЕЗ ВІКИ!

15:38 21.09.2018

Визволення Семенівщини від німецько- фашистських загарбників.

Визволення Семенівщини від німецько- фашистських загарбників.

23 вересня Семенівщина відзначає 75 річницю з дати визволення семенівської землі від німецьких окупантів. Захід присвячений 75 річниці відбувся сьогодні, 21 вересня. На семенівську землю прибула Всеукраїнська естафета пам’яті «Слава визволителям України» від представників Хорольського району.  З вітальними словами  до ветеранів та земляків звернулися: селищний голова Л. Милашевич, депутат Полтавської обласної ради В. Куцовол, голова Семенівської районної державної адміністрації В. Федоренко, голова Семенівської районної ради В. Юрченко та гості з хорольщини: заступник голови Хорольської районної ради Р. Головацький, голова ради районної організації ветеранів Д. Кражан, учасник бойових дій в зоні АТО С. Сизоєв. Виступаючі згадали тяжкі роки війни, всіх тих, хто віддав своє життя за нашу батьківщину, висловили свою вдячність за наше мирне небо, закликали пам'ятати всіх, хто відійшов у небуття.  Всі присутні поклали квіти до пам'ятника загиблим воїнам та вшанували загиблих хвилиною мовчання. Естафету пам’яті від Хорольського району прийняли керівники громади, району та голова рада ветеранів Семенівщини Л. Мазанько.  В урочистостях з нагоди 75 річниці визволення Семенівщини від фашистських загарбників та передачі Всеукраїнської естафети пам'яті «Слава визволителям України» прийняли участь : ансамбль «Рідна пісня» Семенівської ДМШ, зразковий дитячий хореографічний колектив «Фурор».  Почесну варту біля пам'ятника загиблим воїнам несли учні Семенівського навчально- виховного комплексу № 2 Семенівської селищної ради.

14:31 21.09.2018

Культурно- мистецький захід «Безсмертна пам’ять»

Культурно- мистецький захід «Безсмертна пам’ять»

Сьогодні, 21 вересня, в селі Великі Липняги, на території Меморіального комплексу Жертвам фашизму відбувся культурно- мистецький захід під назвою «Безсмертна пам’ять», присвячений 75 річниці визволення Великих Липнягів від німецько- фашистських загарбників. На захід, прибули: селищний голова Семенівської селищної ради Л. Милашевич, депутат Полтавської обласної ради В. Куцовол, заступник селищного голови з соціальних та гуманітарних питань А. Оніпко, голова Семенівської районної ради В. Юрченко, голова Семенівської РДА В. Федоренко, начальник Семенівського ВП ГУНП України в Полтавській області А. Река, заступник голови Хорольської районної ради Р. Головацький, голова ради районної організації ветеранів Д. Кражан, учасник бойових дій в зоні АТО С. Сисоєв. Щороку, цю дату жителі села відзначають,як день його визволення від фашистських загарбників. Вся Полтавщина, рідна Семенівщина, святкують річницю визволення від коричневої чуми. В памяті людей і досі живий незгасний подвиг, самопожертва, стійкість, відвага, віра та героїзм нашого народу у роки другої світової війни. В наслідок страхітливого звірства фашистів у селі Великі Липняги мученицькою смертю загинула 371 людина, з них, 49 чоловіків, 116 жінок, 81 старик та 125 дітей. Дорогою ціною заплатив український народ за участь у найстрашнішій за всю людську історію війні 1941- 1945 років. До присутніх звернувся виконуючий обов’язки старости Липнягівського старостинського округу Юрій Стеценко, який висловив слова подяки захисникам наших теренів в роки коричневої чуми, подякував учасникам ООС (АТО), які зараз боронять кордони нашої держави, також Юрій Сергійович сказав слова вдячності матерям, які виховали хоробрих та мужніх синів, котрі ціною крові, а інколи й життя боронять наш з вами спокій. Всі присутні поклали квіти до меморіального комплексу та схилили голови перед світлою пам’яттю загиблих, тих хто поліг у тій страшній війні. Закінчився культурно- мистецький захід показом фільму- спогаду очевидців тих страшних подій, який відбувся в приміщенні сільського клубу.

13:27 21.09.2018

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора