A A A K K K
для людей із порушенням зору
Семенівська селищна рада
Полтавська область, Кременчуцький район

НОВИНИ

Дата: від до Скинути

Збережіть пам’ять про українців, життя яких забрала  війна

Збережіть пам’ять про українців, життя яких забрала війна

Щоранку о 9.00 год, ми увінчуємо героїзм військовослужбовців і добровольців, котрі віддали життя за Батьківщину, вшановуємо пам’ять захисників та захисниць, які загинули в боротьбі за незалежність і територіальну цілісність України у повномасштабній війні з російським агресором.

09:00 24.02.2023

Відбулось засідання комісії з питань техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій

Відбулось засідання комісії з питань техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій

23 лютого   під керівництвом заступника селищного голови з питань діяльності виконавчих органів селищної ради Юрія Стеценка відбулось засідання комісії з питань техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій Семенівської селищної ради.

13:19 23.02.2023

Як  отримати кваліфіковані сертифікати  відкритих ключів від ДПС

Як  отримати кваліфіковані сертифікати  відкритих ключів від ДПС

  Як  отримати кваліфіковані сертифікати  відкритих ключів від ДПС   У січні 2023 року електронними довірчими послугами  скористалися  557 юридичних осіб та 308 фізичних осіб.  Працівниками сектору реєстрації користувачів Головного управління ДПС у Полтавській області сформовано  1890 сертифікатів відкритих ключів. На  зміну статусу сертифіката відкритого ключа подано  234 заявки. На даний час у  Полтавській області працює два відокремлених пункти реєстрації  користувачів (представники Кваліфікованого надавача ЕДП ДПС України) які  надають послуги з формування кваліфікованих сертифікатів відкритих ключів: м. Полтава, вул. Європейська, буд. 155, поверх 1, зал № 1, кімн. 1, м. Кременчук, вул. Троїцька, буд. 76, поверх 1, кімн. 102.  Графік роботи :  понеділок-четвер: з 8 год. 00 хв. до 17 год. 00 хв.

07:59 23.02.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора