A A A K K K
для людей із порушенням зору
Семенівська селищна рада
Полтавська область, Кременчуцький район

НОВИНИ

Дата: від до Скинути

Відбулася робоча нарада

Відбулася робоча нарада

  Чергову щотижня робочу нараду 13 лютого провела селищний голова Людмила Милашевич, яка підсумувала зроблене за попередній період та визначила ключові завдання для відділів і структурних підрозділів на поточний тиждень.

13:38 13.02.2023

Щиро вітаємо з днем народження!

Щиро вітаємо з днем народження!

Щиро вітаємо з днем народження! 11 лютого — день народження святкує депутат Семенівської селищної ради восьмого скликання Сергій СЕМИГРЕЄНКО! Шановний Сергію Васильовичу! Семенівська селищна рада щиро вітає Вас із днем народження. Бажаємо міцного здоров’я, безмежного людського щастя та добробуту. Нехай кожен день буде щедрим на успіхи та перемоги, багатим на радісні звістки, приємні події, досягнення і благородні справи. Нехай на вашому життєвому полі сіється і родиться тільки добро, множиться лише радість та достаток. З Днем народження! З повагою селищний голова         Людмила МИЛАШЕВИЧ

08:13 11.02.2023

Проведено виїзний прийом  громадяну у селі Заїчинці

Проведено виїзний прийом  громадяну у селі Заїчинці

Із метою популяризації адміністративних послуг серед населення Семенівської селищної ради відповідно до графіка адміністраторами Центру надання адміністративних послуг Семенівської селищної ради та спеціалістами Відділу земельних відносин Виконавчого комітету Семенівської селищної ради 09 лютого 2023 року  проведено виїзний прийом  громадяну с. Заїчинці.

16:35 09.02.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора