A A A K K K
для людей із порушенням зору
Семенівська селищна рада
Полтавська область, Кременчуцький район

НОВИНИ

Дата: від до Скинути

Зелений день "Веселкового тижня" у НВК № 1

Зелений день "Веселкового тижня" у НВК № 1

Вчора, 25 жовтня, у початковій школі день "зелений" - ніжний, лісовий, приємний. Розпочався він "Фестивалем талантів". Як гарно наші діти співають, танцюють. Як дотепно жартують! Сьогодні ми відкрили для себе і всіх присутніх нові таланти, "запалили" нові "зірочки", дотримуючись теми дня: "Зелений день - день літа, свято всіх дітей світу". І у 2- Б класі ( Черевик О.П.) "День іменинника" був присвячений саме тим діткам, які відсвяткували свій День народження влітку. Вражали своєю активністю і креативністю мами і татусі. Вони підготували для діточок музичний і солодкий сюрприз. А першокласники знову зібралися разом на вікторину "Казка в гості до нас завітала".

09:05 26.10.2018

Жовтий день "Веселкового тижня" в Семенівському НВК № 1 ім. М. М. Хорунжого

Жовтий день "Веселкового тижня" в Семенівському НВК № 1 ім. М. М. Хорунжого

Вчора закінчився третій день " Веселкового" тижня - жовтий, сонячний, солодкий. Проходив він під гаслом: "Посміхнися, і світ навколо тебе стане світлішим". Розпочався із самого ранку святом квітів "Барви осені" та виставкою дитячих поробок на осінню тематику. Першокласники розважалися з конкурсами і загадками на спільному виховному заході, проведеному в рамках нової української школи ( класоводи- Сізьоненко В.Ю. та Дорошенкова А.Г.) Потім учні початкової школи були запрошені на шоу- свято " Осінь - чарівниця", яке підготували і провели 2- А і 4 - А класи ( класоводи- Спіранська О.І. та Білюга Н.В). А колаж "Сонечко" був зроблений за ініціативи 2- Б класу (Черевик О.П.) всіма присутніми у кінці цього насиченого, але такого радісного, дня.

08:39 25.10.2018

Осінній бал у Семенівському НВК №2

Осінній бал у Семенівському НВК №2

У п’ятницю, 19 жовтня, у Семенівському навчально- виховному комплексі № 2 Семенівської селищної ради відбувся «Осінній бал» для учнів 7-9 класів.

16:44 24.10.2018

Шкільний ярмарок

Шкільний ярмарок

Вчора, 23 жовтня, в Веселоподільській загальноосвітній школі І- ІІІ ступенів Семенівської селищної ради пройшов шкільний ярмарок. Щедрий на врожай, запальний на танці й співи, веселий на жарти видався 'Осінній ярмарок', який підготували Наухатько О.Ф і Забара М.П разом з учнями 10-11 класів.

15:32 24.10.2018

Протидія булінгу в учнівському середовищі

Протидія булінгу в учнівському середовищі

Протягом минулого тижня психологічною службою Семенівського навчально- виховного комплексу № 2 Семенівської селищної ради були проведені виховні години для учнів 6 класів: «Поради та вправи для розвитку емпатії», « Толерантність особистості» з метою профілактики булінгу в учнівському колективі.

13:16 24.10.2018

Важливе оголошення: Донорський день

Важливе оголошення: Донорський день

До уваги жителів Семенівської об’єднаної територіальної громади. Відповідно до Закону України «Про донорство крові та її компонентів», розпорядження голови Полтавської обласної державної адміністрації від 23 грудня 2014 року № 562 «Про щорічний орієнтовний обсяг заготівлі донорської крові», наказу Департаменту охорони здоров’я Полтавської обласної державної адміністрації «Про підсумки роботи закладів служби області за 2017 рік та завдання на 2018 рік», Плану- графіку заготівлі крові від безоплатних донорів для бригади по заготівлі донорської крові в виїзних умовах Лубенської ОСПК на поточний рік з метою покращення та надання транс фузійної допомоги населенню та листа № 99/ 369/ 03 від 10 жовтня 2018 року комунального підприємства «Лубенська обласна станція переливання крові» Полтавської обласної ради

08:38 24.10.2018

Синій день "Веселкового тижня початкової школи"

Синій день "Веселкового тижня початкової школи"

Вчора, розпочався другий день "Веселкового" тижня початкової школи - синій, який проходив під гаслом: " В здоровому тілі - здоровий дух", з масової ранкової зарядки. А ще, на кожній перерві, під запальну музику, старшокласники проводили з дітлахами динамічні паузи.

08:06 24.10.2018

Збір юних екологів та дослідників сільського і лісового господарства

Збір юних екологів та дослідників сільського і лісового господарства

Нещодавно на базі обласного дитячо-юнацького оздоровчого табору «Еколог» (с. Міські Млини, Зіньківського району) був проведений обласний збір юних екологів та дослідників сільського і лісового господарства. Організаторами заходу виступили Департамент освіти і науки Полтавської ОДА та Полтавський обласний еколого-натуралістичний центр учнівської молоді Полтавської обласної ради. У заході взяли участь 120 школярів. Це команди з 33 різних територіальних одиниць Полтавської області. Долучилися до участі в цьому конкурсі й семенівські школярі, а саме: представники творчого об'єднання «Друзі природи» Криворудської ЗОШ І-ІІІ ступенів (керівник – Валентина Бабарика) та екологи з Семенівського НВК №2 (керівник – Валентина Буряк).  Протягом трьох днів конкурсанти демонстрували свої вміння та навички у таких пізнавально-розважальних заходах, як: «Україна моя від «А» до «Я», еколого-патріотичний квест, спортивна естафета «Ми – за здоровий спосіб життя!» та ін.  Крім цього, цікава конкурсно-розважальна програма була проведена і для керівників команд.  У підсумку криворудська делегація була відзначена Грамотами за перемогу в різних акціях екологічного напряму( за підсумками екологічної роботи протягом року), а саме : І місце в обласному етапі Всеукраїнського конкурсу «Парки – легені міст і сіл України»; І місце в обласному етапі Всеукраїнської трудової акції «Юннатівський зеленбуд»; ІІ місце в обласній акції «Зелений паросток майбутнього». Крім цього, Грамотою Полтавського обласного еколого-натуралістичного центру учнівської молоді відзначили керівника «Друзів природи» Валентину Бабарику. А також за високий рівень представленої роботи на ХІ Міжнародний екологічний конкурс «Загадкове життя домашніх улюбленців» Грамотою нагородили учня 7 класу Криворудської ЗОШ І-ІІІ ступенів Максима Кісенка.

14:54 23.10.2018

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора