A A A K K K
для людей із порушенням зору
Семенівська селищна рада
Полтавська область, Кременчуцький район

НОВИНИ

Дата: від до Скинути

Синій день "Веселкового тижня початкової школи"

Синій день "Веселкового тижня початкової школи"

Вчора, розпочався другий день "Веселкового" тижня початкової школи - синій, який проходив під гаслом: " В здоровому тілі - здоровий дух", з масової ранкової зарядки. А ще, на кожній перерві, під запальну музику, старшокласники проводили з дітлахами динамічні паузи.

08:06 24.10.2018

Збір юних екологів та дослідників сільського і лісового господарства

Збір юних екологів та дослідників сільського і лісового господарства

Нещодавно на базі обласного дитячо-юнацького оздоровчого табору «Еколог» (с. Міські Млини, Зіньківського району) був проведений обласний збір юних екологів та дослідників сільського і лісового господарства. Організаторами заходу виступили Департамент освіти і науки Полтавської ОДА та Полтавський обласний еколого-натуралістичний центр учнівської молоді Полтавської обласної ради. У заході взяли участь 120 школярів. Це команди з 33 різних територіальних одиниць Полтавської області. Долучилися до участі в цьому конкурсі й семенівські школярі, а саме: представники творчого об'єднання «Друзі природи» Криворудської ЗОШ І-ІІІ ступенів (керівник – Валентина Бабарика) та екологи з Семенівського НВК №2 (керівник – Валентина Буряк).  Протягом трьох днів конкурсанти демонстрували свої вміння та навички у таких пізнавально-розважальних заходах, як: «Україна моя від «А» до «Я», еколого-патріотичний квест, спортивна естафета «Ми – за здоровий спосіб життя!» та ін.  Крім цього, цікава конкурсно-розважальна програма була проведена і для керівників команд.  У підсумку криворудська делегація була відзначена Грамотами за перемогу в різних акціях екологічного напряму( за підсумками екологічної роботи протягом року), а саме : І місце в обласному етапі Всеукраїнського конкурсу «Парки – легені міст і сіл України»; І місце в обласному етапі Всеукраїнської трудової акції «Юннатівський зеленбуд»; ІІ місце в обласній акції «Зелений паросток майбутнього». Крім цього, Грамотою Полтавського обласного еколого-натуралістичного центру учнівської молоді відзначили керівника «Друзів природи» Валентину Бабарику. А також за високий рівень представленої роботи на ХІ Міжнародний екологічний конкурс «Загадкове життя домашніх улюбленців» Грамотою нагородили учня 7 класу Криворудської ЗОШ І-ІІІ ступенів Максима Кісенка.

14:54 23.10.2018

V Всеукраїнський багатожанровий конкурс мистецтв «Єднаємо серця»

V Всеукраїнський багатожанровий конкурс мистецтв «Єднаємо серця»

Днями у місті Вінниці відбувся V Всеукраїнський багатожанровий конкурс мистецтв «Єднаємо серця». Так, лише в номінації «хореографія» участь узяли 57 колективів. Загалом, на сцені конкурсанти виконали більше ста танців.  Уже четвертий рік поспіль участь у цьому фестивалі взяв і хореографічний колектив «Фурор» (керівник – Олена Перлова). Протягом двох днів конкурсанти демонстрували членам журі свої кращі танцювальні постановки.  У результаті фурорівці повернулися додому з численними нагородами. До цілої колекції Грамот і Дипломів додалися: - Диплом та кубок за І місце у номінації «естрадна хореографія»; - Диплом та кубок за І місце у номінації «сучасна хореографія (вуличні танці, флешмоб)»; - Диплом та кубок за ІІ місце у номінації «сучасна хореографія»; - Диплом та кубок за ІІ місце у номінації «народно-стилізована хореографія».  Керівника колективу Олену Перлову також відзначили Подяками.  Вітаємо фурорівців зі знаковими перемогами і бажаємо не зупинятися на досягнутому!

08:16 23.10.2018

ГРАФІК ВІДКЛЮЧЕННЯ ЕЛЕКТРОЕНЕРГІЇ ПО СЕМЕНІВСЬКІЙ ОТГ В ПЕРІОД З 22 по 26 жовтня

ГРАФІК ВІДКЛЮЧЕННЯ ЕЛЕКТРОЕНЕРГІЇ ПО СЕМЕНІВСЬКІЙ ОТГ В ПЕРІОД З 22 по 26 жовтня

У зв’язку з проведенням поточних та капітальних ремонтів електрообладнання відбудуться тимчасові перерви в електропостачанні споживачів, на території Семенівської об’єднаної територіальної громади в період з 22 по 26 жовтня 2018 року.

09:30 22.10.2018

Змагання з футболу серед школярів

Змагання з футболу серед школярів

19 жовтня, команда Семенівського НВК № 1 ім. М. М. Хорунжого Семенівської селищної ради здобула І місце у змаганнях з футболу серед юнаків 2002- 2003 року народження і молодших в  рамках ІІ етапу обласної Спартакіади школярів 2017- 2018 навчального року серед закладів загальної середньої освіти І- ІІІ ступенів.

08:45 22.10.2018

"Відлуння заповітів земляків"

"Відлуння заповітів земляків"

18 жовтня 2018 року, в місті Полтава, на базі Полтавського краєзнавчого музею імені Василя Кричевського пройшов обласний літературний конкурс «Відлуння заповітів земляків» обласного відділення Малої академії наук України , присвячений 100-річчю з дня народження Олеся Гончара.

13:22 21.10.2018

"Walk For Freedom" у Веселоподільській ЗОШ І- ІІІ ступенів Семенівської селищної ради

"Walk For Freedom" у Веселоподільській ЗОШ І- ІІІ ступенів Семенівської селищної ради

Учні та педагогічний колектив Веселоподільської ЗОШ І-ІІІ Семенівської селищної ради ступенів долучилися до всеукраїнської вуличної акції «Walk For Freedom/«Хода за свободу», приуроченої до Європейського дня боротьби з торгівлею людьми.

13:03 20.10.2018

#18 жовтня - Європейський день боротьби з торгівлею людьми.

#18 жовтня - Європейський день боротьби з торгівлею людьми.

Вчора, 18 жовтня, в Семенівських НВК № 1 та  НВК № 2 Семенівської селищної ради пройшли акції під назвою «Хода за свободу" (Walk for Freedom) - Всесвітня акція спрямована на підвищення рівня обізнаності населення  з протидії  торгівлі людьми та об'єднання  зусиль для подолання  хвороби  21-го століття.

14:50 19.10.2018

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора