A A A K K K
для людей із порушенням зору
Семенівська селищна рада
Полтавська область, Кременчуцький район

НОВИНИ

Дата: від до Скинути

Що робити,  коли чутно сигнал слідувати в укриття?

Що робити, коли чутно сигнал слідувати в укриття?

Найпростіші укриття — це цокольні та підвальні приміщення будинків, підземні паркінги та підземні переходи. У них можна сховатися під час нетривалих обстрілів. Найбезпечніші з них ті, які мають декілька виходів (один з них за межами будівлі).

09:36 18.05.2022

Що робити у разі відсутності  водопостачання?

Що робити у разі відсутності водопостачання?

При неможливості використання питної води з джерел централізованого водопостачання у населених пунктах, потрібно використовувати питну воду з бюветів та інших джерел нецентралізованого водопостачання (колодязів, шахтних криниць), пунктів розливу питної води (в тому числі пересувних) при їх наявності, фасовану бутильовану воду та воду в ємностях для індивідуального користування.

09:28 18.05.2022

КУ "Центр надання соціальних послуг" Семенівської селищної ради отримав гуманітарну допомогу від   народного депутата України Олександра Трухіна

КУ "Центр надання соціальних послуг" Семенівської селищної ради отримав гуманітарну допомогу від   народного депутата України Олександра Трухіна

Вчора, 17 травня, до  КУ "Центр надання соціальних послуг" Семенівської селищної ради було передано гуманітарну допомогу від   народного депутата України Олександра Трухіна. А саме:  одяг, взуття, ковдри та  подушки. Ця допомога передбачена  для найбільш вразливих категорій населення та  внутрішньо переміщених осіб. Повідомляємо, що внутрішньо переміщені особи  та вразливі категорії населення громади  можуть отримати гуманітарну допомогу з понеділка по п’ятницю  з 9.00 до 15.00 год,  субота, неділя – вихідний, за адресою: смт  Семенівка, вул. Воїнів -Інтернаціоналістів, буд. 15. При собі необхідно  мати: паспорт громадянина України; свідоцтво про народження дитини; довідку внутрішньо переміщеної особи.

09:19 18.05.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора