Семенівська селищна рада
Полтавська область, Кременчуцький район

НОВИНИ

Дата: від до Скинути

Відбулося засідання комісії з питань захисту прав дитини

Відбулося засідання комісії з питань захисту прав дитини

           23 лютого під головуванням селищного голови Людмили Милашевич відбулося засідання Комісії з питань захисту прав дитини. Комісія, що діє при виконавчому комітеті Семенівської селищної ради, працює для результативного вирішення проблем виховання та всебічного розвитку дітей, забезпечення інтересів кожної дитини, реалізації її прав та інтересів. На комісії було розглянуто питання, які попередньо детально опрацювали фахівці служби у справ дітей. Розглядалися питання про стан утримання, навчання та виховання дітини-сироти в сім’ї опікуна; про стан утримання навчання та виховання дітей-сиріт в сім’ї опікуна; про затвердження індивідуальних планів соціального захисту дітей, які перебувають в складних життєвих обставинах та знаходяться на обліку служби у справах дітей селищної ради; про виконання рішення комісій з питань захисту прав дитини при виконавчому комітеті Семенівської селищної ради за січень 2022 року; про можливість та доцільність повернення малолітньої дитини до батька. За результатами засідання комісією прийняті виважені рішення, відповідно до чинного законодавства України, спрямовані на захист прав та інтересів дітей.

11:47 23.02.2022

Порядок реєстрації пасік

Порядок реєстрації пасік

 Процедура реєстрації пасіки суб’єктами господарювання, а також фізичними особами, у яких наявні бджолині сім’ї у місцевих державних адміністраціях або органах місцевого самоврядування (далі - органи місцевого самоврядування) визначена Порядком реєстрації пасіки, який затверджено наказом Міністерства розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства України від 19 лютого 2021 року № 338, зареєстрованим в Міністерстві юстиції України 04 березня 2021 року за № 281/35903 (далі - Порядок).

08:15 23.02.2022

Станом на 21 лютого вакцину від COVID-19 в Семенівській територіальній громаді отримали 6292 особи

Станом на 21 лютого вакцину від COVID-19 в Семенівській територіальній громаді отримали 6292 особи

 Станом на 21 лютого вакцину від COVID-19 в Семенівській територіальній громаді отримали 6292 особи. Всього проведено 12690 щеплень від гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2.

15:49 21.02.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора