A A A K K K
для людей із порушенням зору
Семенівська селищна рада
Полтавська область, Кременчуцький район

НОВИНИ

Дата: від до Скинути

Проведено навчання

Проведено навчання

Сьогодні фахівці сектору мобілізаційної та режимно-секретної роботи апарату Кременчуцької РДА провели навчання зі спеціалістами відділу житлово-комунального господарства, цивільного захисту, оборонної роботи та взаємодії з правоохоронними органами Семенівської селищної ради. Обговорили питання взаємодії та чітких дій алгоритму роботи в даному напрямі.

16:03 03.02.2022

Щеплення проти коронавірусу: щоденна інформація

Щеплення проти коронавірусу: щоденна інформація

 Станом на 03 лютого вакцину від COVID-19 в Семенівській територіальній громаді отримали 6189 осіб. Всього проведено 12264 щеплення від гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2.

15:20 03.02.2022

Розпочало роботу нове відділення Центру надання соціальних послуг

Розпочало роботу нове відділення Центру надання соціальних послуг

У 2021 році Семенівська селищна територіальна громада – одна з семи громад Полтавської області, отримала субвенцію з державного бюджету на створення мережі служб підтримки осіб, які постраждали від насильства. За кошти субвенції облаштовано кабінети, придбано меблі та комп’ютерну техніку. Наразі нове відділення – спеціалізована служба первинного соціально-психологічного консультування осіб, які постраждали від домашнього  насильства та/або  насильства  за   ознакою  статі (консультативна служба) розпочало свою роботу. Відповідно до статистичних даних, у 2020 році до місцевого відділення поліції звернулися 190 жителів громади, які постраждали від домашнього насильства, у 2021 – 254 особи. Крім того, значна частина постраждалих замовчує факти насильства в родині та не звертається за допомогою.

15:05 03.02.2022

Проведено виїзні прийоми громадян у с.Рокити та с.Заїчинці

Проведено виїзні прийоми громадян у с.Рокити та с.Заїчинці

1 та 3 лютого 2022 року адміністраторами Центру надання адміністративних послуг Семенівської селищної ради спільно із спеціалістами Управління соціального захисту населення та праці, спеціалістами відділу земельних відносин Семенівської селищної ради та за участі представників Семенівського бюро безоплатної правової допомоги було проведено виїзні прийоми громадян у с.Рокити та с.Заїчинці Кременчуцького району Полтавської області.

14:45 03.02.2022

Сплата податків: внесок у розвиток громади

Сплата податків: внесок у розвиток громади

  За результатами проведених робочих зустрічей з головами громад та з метою налагоджування дієвої взаємодії з органами місцевого самоврядування, пошуку шляхів погашення існуючого податкового боргу до місцевих бюджетів,

08:11 03.02.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора