Семенівська селищна рада
Полтавська область, Кременчуцький район

НОВИНИ

Дата: від до Скинути

Людмила Милашевич провела робочу нараду

Людмила Милашевич провела робочу нараду

Актуальні питання життєдіяльності громади та селища, роботи структурних підрозділів селищної ради, відділів та підприємств розглянули сьогодні на нараді в селищній раді, яка пройшла під головуванням селищного голови Людмили Милашевич.  

11:04 21.02.2022

Шановна громадо!

Шановна громадо!

                         Шановна громадо!  20 лютого в Україні є Днем Героїв Небесної Сотні. Лютневі дні 2014 року, які сколихнули весь світ та пронизали біллю людські серця, стали одними із найдраматичніших на шляху розвитку нашої держави. Вони по праву вважаються переломним етапом у новітній історії України, важким, але рішучим кроком до здійснення мрії українців жити у сучасній європейській країні, водночас зберігаючи свою неповторну культуру та яскраву національну ментальність. Сьогодні ми вшануємо пам'ять Героїв Небесної Сотні. Подвиг справжніх патріотів, що назавжди змінив хід історії нашої держави, без сумніву, заслуговує гідного вшанування. Революція гідності об'єднала тисячі українців, які разом і до кінця боролися за єдність, свободу і справедливість. Кожен із Героїв Небесної Сотні заплатив за свої переконання найвищу ціну — життя. І наш святий обов'язок — пам'ятати їх подвиг. Будьмо гідні своїх героїв, які віддали свої життя за нашу свободу та право на вільний розвиток. Схиляємо голови перед тими, хто ціною власного життя відстояв європейське майбутнє для України. Вшановуючи пам'ять героїв сучасності, свято віримо в майбутнє України, її гідне місце в європейському та світовому рейтингах! Селищний голова                                              Людмила Милашевич  

11:37 18.02.2022

Проведено навчаня з директорами ЗЗСО з питань цивільного захисту

Проведено навчаня з директорами ЗЗСО з питань цивільного захисту

  З метою забезпечення належного цивільного захисту учасників освітнього процесу та сталого функціонування підпорядкованих закладів в умовах підвищенння загроз та виникнення надзвичайних ситуацій  директорами Богданівського ЗЗСО І-ІІІ ст. (Юр В.О.), Веселоподільського ЗЗСО І-ІІІ ст. (Іванина Н.С.), Заїчинського ЗЗСО І-ІІІ ст. (Бартош Л.І.), Криворудського ЗЗСО І-ІІІ ст. (Бабарика П.М.), Устимівського ЗЗСО І-ІІІ ст. (Тригуб С.Л.), Степанівського ЗЗСО І-ІІІ ст. (Данилевська Т.М.) та Семенівського ЗЗСО І-ІІІ ст.  №1 ім. М.М. Хорунжого (Дунай О.М., заступник директора з навчально-виховної роботи Федоренко А.Г.), Семенівського ЗЗСО І-ІІІ ст. №2 (Шудря Л.М.) у навчально-методичному центрі цивільного захисту та безпеки життєдіяльності Полтавської області (м. Кременчук) у період із 07.02.2022 року по 11.02.2022 року пройдено функціональне навчання з питань цивільного захисту. Навчання проходило дистанційно з подальшим складанням письмового заліку.

08:12 18.02.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора