Семенівська селищна рада
Полтавська область, Кременчуцький район

НОВИНИ

Дата: від до Скинути

7 листопада – День працівників соціальної сфери

7 листопада – День працівників соціальної сфери

   Щиро вітаємо із професійним святом людей, які обрали для себе справою життя нелегку  місію – постійну, багатогранну і всебічну підтримку тих громадян, хто найбільше цього потребує. У першу неділю листопада в Україні відзначають День працівника соціальної сфери. Соціальні працівники – це люди, які за професійним обов’язком, а головне – за покликом душі, надають допомогу людям похилого віку та людям з інвалідністю, багатодітним і малозабезпеченим, хворим і сиротам.

15:31 05.11.2021

Засідання місцевої комісії з питань ТЕБ та НС: посилення заходів безпеки в боротьбі з COVID-19

Засідання місцевої комісії з питань ТЕБ та НС: посилення заходів безпеки в боротьбі з COVID-19

    4 листопада під головуванням селищного голови Людмили Милашевич відбулось засідання місцевої комісії з питань ТЕБ та НС, на яке запрошувались також посадові особи місцевого самоврядування, представники відділів та структурних підрозділів селищної ради. Розглядалось питання «Про  введення  додаткових  протиепідемічних  обмежень / заборон  з  метою запобігання   поширенню  гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2».

16:54 04.11.2021

Підтримайте проєкти шкільного громадського бюджету!

Підтримайте проєкти шкільного громадського бюджету!

     Кожен мешканець Полтавської області, якому виповнилося 14 років, може взяти участь в онлайн-голосуванні. Кожен голос – це реальний шанс залучити кошти обласного бюджету й на умовах співфінансування з бюджету громади реалізувати в наступному році важливі для розвитку шкільного простору проєкти. Від Семенівської громади подано 2 проєкти:

12:18 04.11.2021

Селищний голова Людмила Милашевич, заступник  селищного голови з питань діяльності виконавчих органів Світлана Неіленко та начальник Центру надання адміністративних послуг Семенівської селищної ради Ірина Зубчук взяли участь у інформацій сесії

Селищний голова Людмила Милашевич, заступник селищного голови з питань діяльності виконавчих органів Світлана Неіленко та начальник Центру надання адміністративних послуг Семенівської селищної ради Ірина Зубчук взяли участь у інформацій сесії

03 листопада 2021 року Семенівський селищний голова Людмила Милашевич, заступник Семенівського селищного голови з питань діяльності виконавчих органів Світлана Неіленко та начальник Центру надання адміністративних послуг Семенівської селищної ради Ірина Зубчук взяли участь у інформаційній сесії щодо можливостей підтримки громад  Проєктом «PROSTO: Підтримка доступності послуг в Україні».

12:04 04.11.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора