A A A K K K
для людей із порушенням зору
Семенівська селищна рада
Полтавська область, Кременчуцький район

НОВИНИ

Дата: від до Скинути

День святого Валентина

День святого Валентина

14 лютого відзначається найромантичніше свято року – День святого Валентина, який ще називають Днем усіх закоханих. Хай валентинка вам надійде, Коханням зігріта, зима промине. Погляньте в віконце-дарма що зима, Вже в кожній сніжинці-прийдешня весна. Зі святом вас!

08:59 13.02.2020

Роботи по видаленню сухостійних та пошкоджених дерев

Роботи по видаленню сухостійних та пошкоджених дерев

Шановні жителі Семенівки! Сьогодні, 06.02.2020 року, в центральній частині селища проводились роботи по видаленню аварійних сухостійних та пошкоджених дерев. Ви всі є активними користувачами соціальних мереж та дивитесь новини і знаєте якої шкоди наробила негода в населених пунктах Полтавської області. Зважаючи на погіршення погодних умов, КП "Благоустрій" забезпечило вирубку таких дерев. Ці роботи будуть проводитися регулярно, з оформленням усіх необхідних документів у відповідності до чинного законодавства. Безперечно, треба берегти зелені насадження, але людське життя - безцінне, адже ми знаємо не один випадок, коли повалені дерева нищили майно або завдавали шкоду людському здоров"ю.

11:33 10.02.2020

Щотижнева нарада

Щотижнева нарада

Сьогодні, 10 лютого 2020 року, відбулась щотижнева нарада працівників виконавчого комітету Семенівської селищної ради. Нараду провела селищний голова Людмила Милашевич.

11:26 10.02.2020

Боротьба зі сміттям

Боротьба зі сміттям

Прикро бачити в селищі Семенівка та інших населених пунктах громади, біля садиб мешканців, на тротуарах вулиць, на узбіччях доріг викинуте побутове сміття. І це при тому, що в громаді організовано і налагоджено вивіз сміття раз на тиждень у відповідний день для вказаних мікрорайонів чи населених пунктів. Вивіз побутового сміття проводить КП "Благоустрій". Вартість вивозу сміття, згідно договору, за місяць становить 15,00 грн. на одного жителя. Вказана сума є посильною для гаманців мешканців громади. Тому нагадуємо і закликаємо всіх громадян дотримуватись санітарних норм, вчасно здавати відходи на вивіз, дбати про естетичний вигляд вулиць, парків, дитячих майданчиків, доріг та ін. Будьте відповідальними за екологію, адже це майбутнє наших дітей та онуків. Не створюйте стихійних сміттєзвалищ, дбайте про чисте повітря, саджайте дерева, кущі, квіти. Доглядайте за подвір`ями, садибами, вчасно знищуйте бур`яни. Беріть на себе відповідальність бути чемними до всіх і до всього. Шануйте і бережіть те, що нам дала матінка-природа. Не викидайте на землю недопалки. Побутове сміття — фракція твердих відходів, яка утворюється в господарстві жителів населених пунктів. Зростання відходів виробництва та споживання — одна з найактуальніших екологічних проблем сучасного світу. Це відходи, що утворюються в результаті життєдіяльності людей і видаляються ними як небажані чи непотрібні. До сміття відносять: картон; газетний, пакувальний або споживчий папір; всіляку тару (дерев'яна, скляна, металева); предмети, що вийшли з ужитку або втратили споживчі властивості; вироби з дерева, металу, шкіри, скла, пластмаси, текстилю та інших матеріалів, зламані або застарілі побутові прилади тощо.

10:13 06.02.2020

День народження депутату

День народження депутату

Сьогодні святкує свій день народження депутат Семенівської селищної ради СЕРГІЙ ТИЩЕНКО. Шановний, Сергію Олександровичу! Прийміть наші вітання. Зичимо щастя, здійснення мрій, задоволення від життя, міцного здоров`я, гарних, надійних друзів. Хай Ваш гаманець завжди буде наповнений грошима. Успіхів Вам у праці!

09:09 05.02.2020

Нарада соціальних працівників

Нарада соціальних працівників

Сьогодні, 03.02.2020 року, в приміщенні Семенівської селищної ради, проведено організаційно-методичну нараду для фахівців із соціальної роботи. Нараду провела начальник центру соціальної підтримки сімей та дітей Жанна Омельченко. Також в нараді взяв участь Євген Темник- інспектор з ювенальної превенції Семенівського відділення поліції.

13:12 03.02.2020

Щотижнева нарада

Щотижнева нарада

Сьогодні, 03.02.2020 року, відбулась щотижнева нарада працівників виконавчого комітету Семенівської селищної ради, яку провела селищний голова Людмила Милашевич.

12:42 03.02.2020

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора