A A A K K K
для людей із порушенням зору
Семенівська селищна рада
Полтавська область, Кременчуцький район

НОВИНИ

Дата: від до Скинути

З днем народження!

З днем народження!

Сьогодні, 27 лютого 2020 року, свій день народження святкує в.о. старости Веселоподільського старостинського округу КАЛЕНДАРЬ ІННА ІВАНІВНА. З Днем народження, шановна Інно Іванівно! Сердечно вітаємо Вас і бажаємо, щоб кожен Ваш день був схожий на радісне свято! Хай Ваша душа буде завжди молодою та завзятою! Хай буде щасливе і вірне родинне життя, а чудові донечки - люблять і обожнюють свою матусю! Успіхів у праці, затишку в оселі і повного достатку! Бажаємо усім серцем відчувати любов близьких та красу навколишнього світу, усією душею прагнути до своїх бажань та мрій. Хай настрій постійно буде веселим, хай життя плине щасливою та довгою рікою. Бажаємо бути щасливою, коханою, життєрадісною. Хай мрії здійснюються, хай кожен день дарує щирі посмішки, улюблені квіти, яскраві барви натхнення та приємні зустрічі з близькими та колегами. Бажаємо здоров’я та добрих сподівань для щирого жіночого серця.

07:59 27.02.2020

Засідання виконавчого комітету

Засідання виконавчого комітету

Сьогодні, 26.02.2020 року, відбулось засідання виконавчого комітету Семенівської селищної ради, яке провела селищний голова Людмила Милашевич. На засіданні розглянуто 17 питань.

11:50 26.02.2020

Представлення голови Семенівської РДА

Представлення голови Семенівської РДА

Сьогодні, 24 лютого 2020 року, у залі засідань Семенівської районної ради відбулось представлення голови Семенівської районної державної адміністрації Івана Васильовича Дзуса, якого нещодавно призначив на високу посаду Президент України Володимир Зеленський. Представлення відбулось за участю народного депутата України від 148-го округу Анастасії Олексіївни Ляшенко. Також були присутні керівники та працівники бюджетних установ, організацій, громадських організацій, голови сільських рад, керівники фермерських господарств, журналісти, мешканці селища та ін.

08:54 25.02.2020

Робоча зустріч депутата

Робоча зустріч депутата

Відбулась робоча зустріч народного депутата України Анастасії Ляшенко з аграріями Семенівщини. Обговорювались різноманітні питання, які стосуються законопроекту про ринок землі.

08:45 25.02.2020

День донора

День донора

Оголошення 27 лютого 2020 року о 09:00 год. на базі КНП "СЕМЕНІВСЬКА РАЙОННА ЛІКАРНЯ" відбудеться донорський день.Просимо мешканців нашої громади залучитись та надати транс фузійну допомогу населенню.Донорам при собі мати паспорт та індентифікаційний код.

08:40 25.02.2020

Щотижнева нарада

Щотижнева нарада

Сьогодні, 24 лютого 2020 року, відбулась щотижнева нарада працівників виконавчого комітету Семенівської селищної ради, яку провела селищний голова Людмила Милашевич. Підведені підсумки, заплановані заходи та визначені відповідальні виконавці.

10:41 24.02.2020

Робоча зустріч освітян

Робоча зустріч освітян

Вчора, 20.02.2020 року, у місті Миргород відбулась робоча зустріч освітян з заступницею Міністра освіти і науки України Любомирою Мандзій. Від Семенівської громади в зустрічі взяли участь Семенівський селищний голова Людмила Милашевич, заступник селищного голови з соціальних та гуманітарних питань Алла Оніпко, начальник відділу освіти, сім`ї, молоді та спорту Семенівської ОТГ Наталія Петухова, директорка Семенівського НВК №2 Любов Шудря. В ході зустрічі обговорювались питання реалізації положень НУШ, підвищення кваліфікації педагогічних працівників та питання розподілу коштів освітньої субвенції.

11:32 21.02.2020

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора