Семенівська селищна рада
Полтавська область, Кременчуцький район

Служба первинного соціально-психологічного консультування осіб, які постраждали від домашнього насильства та/або насильства за ознакою статі (консультативна служба)

Психологічна допомога жителям Семенівської громади

   До уваги жителів Семенівської селищної територіальної громади та осіб, які тимчасово перебувають на її території: психологом Центру надання соціальних послуг Семенівської селищної ради за номером телефону 050-736-0121 з 8.00 до 17.00 год. може бути надана психологічна підтримка з метою опанування тривоги та отримання порад, які допоможуть впоратися з кризовою ситуацією.

11:01:38 12.03.2022

Працює консультативний кризовий телефон

Центр надання соціальних послуг інформує, що за номером 050-736-01-21 для жителів громади працює «консультативний кризовий телефон». Працівники відділення соціальної роботи та спеціалізованої служби первинного соціально-психологічного консультування осіб, які постраждали від домашнього  насильства та/або  насильства  за   ознакою  статі (консультативної служби) за вказаним телефоном приймуть повідомлення щодо сім’ї/особи, дитини, яка перебуває у складних життєвих обставинах, нададуть необхідну інформацію, первинну психологічну підтримку, проконсультують з метою допомоги у кризовій ситуації.

11:31:41 10.02.2022

Розпочало роботу нове відділення Центру надання соціальних послуг

У 2021 році Семенівська селищна територіальна громада – одна з семи громад Полтавської області, отримала субвенцію з державного бюджету на створення мережі служб підтримки осіб, які постраждали від насильства. За кошти субвенції облаштовано кабінети, придбано меблі та комп’ютерну техніку. Наразі нове відділення – спеціалізована служба первинного соціально-психологічного консультування осіб, які постраждали від домашнього  насильства та/або  насильства  за   ознакою  статі (консультативна служба) розпочало свою роботу. Відповідно до статистичних даних, у 2020 році до місцевого відділення поліції звернулися 190 жителів громади, які постраждали від домашнього насильства, у 2021 – 254 особи. Крім того, значна частина постраждалих замовчує факти насильства в родині та не звертається за допомогою.

11:27:48 10.02.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора