A A A K K K
для людей із порушенням зору
Семенівська селищна рада
Полтавська область, Кременчуцький район

НОВИНИ

Дата: від до Скинути

Проведено робочу нараду

Проведено робочу нараду

 Щотижнева робоча нарада з керівниками відділів та структурних підрозділів селищної ради відбулась сьогодні, 26 грудня,  у селищного голови Людмили Милашевич.

10:38 26.12.2022

Вітаємо з Днем народження!

Вітаємо з Днем народження!

  25 грудня   — День народження святкує депутат Семенівської селищної ради, голова постійної комісії з питань регламенту, депутатської діяльності, етики, законності, правопорядку, боротьби зі злочинністю та запобігання корупції    Віктор Юрченко.

07:48 25.12.2022

Проведено комісійні  перевірки  цінової ситуації у суб'єктах господарювання на території громади

Проведено комісійні перевірки цінової ситуації у суб'єктах господарювання на території громади

  На виконання п.4 розпорядження голови Полтавської обласної військової адміністрації від 14.03.2022 №16 «Про окремі заходи щодо контролю за встановленням цін суб’єктами господарювання роздрібної торгівлі» (зі змінами), станом на 22.12.2022 робочою групою у складі працівників Семенівської селищної ради та представників Кременчуцького районного управління Головного управління Держпродспоживслужби в Полтавській області проведено комісійні перевірки цінової ситуації у 9 суб’єктів господарювання роздрібної торгівлі на території громади. За результатами заходів складено акти, які будуть передані до Кременчуцької районної військової адміністрації.

14:43 23.12.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора